Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Camping de Stal
Drijber, Drenthe

Onze camping is gelegen in het groene hart van Drenthe op de Drentse Hooglanden. Waar de nachten nog stil en donker zijn zodat u kan genieten van de ongerepte sterrenhemel. De camping heeft ruime betegelde plaatsen. Speeltoestellen, midgetgolf, jeu de boules baan, speelveld en skelters. Viswater op 50 meter. 1 keer per week barbecue. Prachtige natuurgebieden in de omgeving met mooie fiets- en wandelgebieden. De camping heeft 32 ruime betegelde staanplaatsen. Er zijn plaatsen met heel veel uitzicht en plaatsen rondom de speeltoestellen , en er is een rustig veld voor mensen die een rustige plek willen. De camping is rustig gelegen.  Bovendien is er veel natuurschoon waar goed te fietsen en te wandelen is. Nieuw!! We hebben nu ook camperplaatsen met een servicestation.

 
 

Bij de camping is viswater waar we een steiger gebouwd hebben en waar een visboot ligt. De visboot mag iedereen gebruiken.Onze boerderij is gelegen in een rustige omgeving en dichtbij het welbekende natuurgebied De Goudplevier. Het is in 1935 gebouwd en gebruikt voor de veeteelt. Na dat er meerdere gezinnen gewoond hebben is hij in gebruik genomen als woonboerderij.
Wij zijn hier in 1991 komen wonen en zijn hier in 1994 een camping begonnen en aangesloten bij de SVR. Later is er een stacaravan bij gekomen en twee appartementen. Waar deze appartementen gebouwd zijn ( achter in het huis) stonden eerder 60 koeien. We hebben later nog een 9 persoons zomerhuis gebouwd met veel comfort. Ook zijn we uitgebreid met nog meer ruime plaatsen en hele mooie chalets welke wij verhuren.

De camping heeft ruime plaatsen waarvan de meesten betegeld zijn.
Er zijn 3 velden, twee ruime velden met een speeltoestel in het midden van het veld waar de campingplaatsen rondom het veld zijn. En een veld zonder speeltoestel.
Uiteraard schone toiletten en douches aanwezig. Er zijn op de camping 8 toiletten, 5 douches, wasmachine, droger en 5 afwasplaatsen aanwezig.
Er is gratis Wifi.
Er is een recreatieruimte met een folderinformatiepunt en spelletjes, boeken, magazines en tijdschriften.
In de zomer organiseren wij iedere week een barbecue op de camping.
Ook is er de mogelijkheid om verse broodjes bij ons te bestellen.
Viswater op 50 meter met een steiger en visboot.
Er is voor de kinderen van alles te doen, er zijn skelters, speeltoestellen, speelveld en natuurlijk ook leuk voor de volwassenen een jeu de boulesbaan en een midgetgolfbaan in de recreatieruimte is een kast met spelletjes.
Prachtige natuurgebieden.
Veel mooie fietsroutes door landerijen en natuur.
Wandelgelegenheid door de prachtige natuurgebieden.
De camping ligt centraal tussen grote bezienswaardigheden en de vele natuurterreinen en fiets- en wandelgebieden. O.a. Attractiepark Slagharen, Plopsaland Coevorden, Wildlands Adventures Zoo Emmen, Museumdorp Orvelte en nog veel meer.
Ook bij ons te huur een 6 persoons appartement, invalidevriendelijk en een 11 persoons appartement met sauna, deze kunt u ook schakelen zodat u een 17 persoons appartement krijgt met alle gemakken van de 6 en de 11 persoons appartementen samen.
Er is een 9 persoons vakantie woning te huur, een prachtige 4 persoons boerderijchalet met uitzicht over de landerijen, een 4 persoons stacaravan en een leuke 2 persoons pipowoning.
We hebben ook een bed en breakfast, en deze kamers kunnen geschakeld worden met de 9 persoons appartement naar een 15 persoons appartement.Camping de Stal
Kanaal Oost Zijde 19
9419 TK Drijber
Telefoon: 0528 - 33 13 26


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping de Stal

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
Rustig en landelijk gelegen
5 Douches aanwezig
Betegelde plaatsen
8 Toiletten
Campers toegestaan
Stroom en draadloos internet
Auto bij de caravan
Zandbak speelgoed voor de kinderen
Speeltoestellen
Skelters voor de kinderen
Verschillende fietsroutes en wandelroutes
Dicht bij het bos
Uitzicht over de landerijen
Beschutte plaatsen
Viswater op 50 meter
1 keer per week een barbeque voor de liefhebbers
Recreatieruimte
Ruimte om af te wassen
Wasmachine
Wasmachine