Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Minicamping Heksenheuvel
Someren - Heide, Noord-Brabant

Minicamping Heksenheuvel met 20 kampeerplaatsen en een tentenveld, ligt aan de rand van de bossen met vele heide en vennen. Het is heerlijk rustig, ruimtelijk en gastvrij bij ons op de camping. Fiets- en wandelroutes en verdere informatie over musea en activiteiten zijn bij ons aanwezig. Voor kinderen is er een gecertificeerd speeltoestel aanwezig en een overdekte speelschuur met schommels, trampoline en knutselhoek. De camping ligt aan het pelgrimspad en vlakbij de LF7 route. Voor de wandelaars is er gratis een fiets beschikbaar om naar het dorp te gaan. Verwarmde sanitaire voorzieningen en wasmachine en droger aanwezig. Fiestenstallling aanwezig. En vlonderplanken om voor de caravan te leggen. Ook hebben wij een studio, geheel ingericht voor 2-6 personen, te huur en een trekkershut voor 2 -4 personen. Voor kampeerders zonder kampeermiddel hebben wij twee caravans te huur., een tweepersoons en een vier persoons caravan. Gratis draadloos internet.

 
 

Tussen de landerijen, net buiten Someren-Heide ligt onze gezellige, comfortabele minicamping Heksenheuvel. Onze camping telt 20 kampeerplaatsen welke allen voorzien zijn van stroomaansluiting (4 ampère). Tegen betaling is 6 ampėre stroom mogelijk. Verdeeld over het kampeerterrein zijn er verschillende watertappunten. Overal op de camping is er draadloos internet. De toiletruimte is voorzien van drie wastafels, twee douches, drie gemengde toiletten, twee urinoirs en een voorziening om de afwas te doen. De douches werken zonder muntjes, met een tijdschakelaar. Eén toilet is voorzien van een fonteintje met warm en koud stromend water. Naast de toiletruimte vindt u de recreatiezaal. Hier staat een koelvriescombinatie, die door de campinggasten gebruikt mag worden om etenswaren koel en/of bevroren te houden en een magnetron. Tevens is er een TV voor algemeen gebruik. In de recreatieruimte liggen verschillende wandel- en fietsroutes en is er informatie te vinden over bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving.
Naast de kampeerplaatsen heeft onze camping ook een tentenveld voor kleine tentjes. Wandelaars en fietsers zijn bij ons van harte welkom. Op het overdekte terras staan stoelen en tafels klaar voor gebruik. Fietsen kunnen gestald worden in onze overdekte, afgesloten fietsenstalling.
Campers zijn bij ons ook van harte welkom. We hebben geen speciale camperplaatsen, u staat met uw camper gewoon op het kampeerterrein.
Speciaal voor onze jonge gasten staat er een groot gecertificeerd speeltoestel op het veld. Bij slecht weer kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken in onze speciaal daarvoor ingerichte speelschuur.


Minicamping Heksenheuvel
Limburglaan 25
5712 PM Someren - Heide
Telefoon: 06-21594262


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Minicamping Heksenheuvel

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
Heerlijk rustig en dicht bij het bosgebied
2 douches zonder munten
Groot grasveld
3 wc's en 2 urinoirs
Campers zijn toegestaan
4 amp inclusief en 6 amp extra kosten wifi gratis
20 kampeerplaatsen
500 meter van het bos gelegen
Vele fiets- en wandelroutes in de omgeving
Een zandbak en kleine speelvoertuigen voor de kids
Speeltoestel en speelschuur voor de kinderen
Honden zijn welkom.
Hondenspeelveld aanwezig.
wasmachine en droger tegen betaling