Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Rest mei Romte
Boelenslaan, Friesland

Mini Camping REST MEI ROMTE is gelegen aan een klein rustig landweggetje tussen Drachten en Surhuisterveen. U bent welkom op onze gezellige familiecamping waar een rustige sfeer heerst op de 2 velden welke met bomen en struiken omringd zijn. Steeds meer mensen willen weg van de dagelijkse beslommeringen en zoeken de rust en charmes van een minicamping in Fryslân. Naast de parkeerplaats is een kinderboerderij waarvan u de dieren mag voederen.

 
 

Voor de wat aktievere kampeerder is er op plm. 4 km het natuurgebied "De Leyen" en op 8 km de Beetsterzwaagster bossen. Een subtropisch zwembad is in Drachten op 7 km vanaf de camping. Er zijn naast wandel- en fietsroute's ook paden voldoende om te kunnen paardrijden. Voor een geschikt viswater hoeft u niet zover te fietsen, want in Frylân is immers voldoende viswater. Ook voor de cultuurliefhebbers is er in Surhuisterveen de museumboerderij 'Ot en Sien'. In Harkema (5 km) kunt u een zeer oude spitkeet (plaggenhut) bekijken bij de arme Friese heide en in Drachten staat het Smallingerland museum (zeker een bezoek waard). Voor een dagje winkelen kunt u naar Surhuisterveen of Drachten. In Tijnje (10 km) staat kaasboerderij De Deelen voor een lekker stukje kaas en in Veenklooster staat het Fogelsangh State museum. Verder is er in Fryslân de Alde Fryske tsjerke- en terpen route.


Elke caravan krijgt een aparte stroomaansluiting van 10 amp. en er is een watertappunt op het terrein aanwezig. In de lente en zomer is het een waar eldorado voor de liefhebbers van bloemen en vogels. Voor de liefhebbers van BBQ is camping Rêst mei Romte een unicum, omdat we op BBQ gebied een gespecialiseerd bedrijf zijn.

Maar natuurlijk kunt u ook voor een lapje vlees of karbonaadje bij ons terecht. Ook de plaatselijke bakker bezoekt de camping 1 maal per dag. Voor verse eieren hoeft u niet verder dan het kippenhok te lopen dit onder het mom van "selfservice". De sanitaire ruimte is volledig betegeld en verwarmd. Naast 3 wc's zijn er 2 douches en 2 wastafels voor de persoonlijke verzorging aanwezig. Ook aan de was hebben we gedacht, en daarom staat er een wasmachine en wasdroger tot uw beschikking.

Belangrijk voor onze gasten vinden wij de nodige adressen en telefoonnummers van de hulpdiensten. Deze hangen op ons publicatie bord.


Rest mei Romte
Bethlehemsreed 6
9233 LG Boelenslaan
Telefoon: 0512-342489


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Rest mei Romte

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)