Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Bedafs Hofke Mini-camping
Uden, Noord-Brabant

Bedafs~Hofke is gelegen in de Gemeente Uden in Noordoost-Brabant, in rustige en bosrijke omgeving genaamd Bedaf. Hier kunt u heerlijk ontspannen op de fiets of wandelen door de bossen. U kunt hier genieten van de natuur en de Brabantse gastvrijheid. Terwijl u geniet van uw fietstocht, komt u langs idyllische dorpjes, kastelen en molens. Een vakantie in dit mooie natuurschoon zult u niet snel vergeten . . . . Is zo'n vakantie ook iets voor u? Kijkt u dan eens rustig verder op onze site, u kunt hier allerlei informatie vinden. Klik op de bordjes aan de linkerkant om door de website te navigeren.  

 
 

U verblijft hier op de camping als gast bij Fam. van Rosmalen, waar de activiteiten van het bedrijf gewoon doorgaan. Op het bedrijf zijn de: zoogkoeien met jongvee, boomkwekerij en akkerbouw. Van dit alles mag u genieten mits u op de paden blijft en zich aan de huisregels houd van "Bedafs~Hofke".
  Het bedrijf ligt ten westen van Uden op ongeveer 2,5 km van het centrum. We zijn gelegen tussen de Bedafse bergen, een zandverstuiving en de unieke wijstgronden met kwelwater op de hoger gelegen gronden. De omgeving wordt afgwisseld met open gebieden, waar landbouw wordt bedreven en bevat vele fiets- en wandelroutes en genoeg ruimte om te ontspannen en te genieten. "Bedafs~Hofke" is centraal gelegen tussen grote steden als 's Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven, waar ook vele recreatieve mogelijkheden zijn.
  "Bedafs~Hofke" is de plek om te ontspannen en of na te genietenWij wensen u veel vakantie plezier toe!


Bedafs Hofke Mini-camping
Karperdijk 3
5406 PH Uden
Telefoon: 0413 266244


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Bedafs Hofke Mini-camping

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)