Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Boerderij “De Boterbloem”
Amerongen, Utrecht

Kamperen op de boerderij Genieten van een prachtige omgeving. Ontdek de toeristische trekpleisters van de Utrechtse Heuvelrug, het Kromme Rijn gebied en de Langbroeker Wetering.Dat alles kan op minicamping Boerderij "De Boterbloem".  

 
 

Ruime kampeerplaatsen Bij ons veehouderijbedrijf in Amerongen hebben wij een kampeerterrein ingericht met ca. 30 ruime kampeerplaatsen.Elke kampeerplaats is voorzien van elektriciteit 6A, water, riolering en tegelplateau.Tevens is er een verhard kampeerveld voor campers.Daarnaast beschikken wij over goed en schoon sanitair met ondermeer zes warme douches.
Leuk voor de kinderen Kamperen op minicamping "De Boterbloem" is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en opa's en oma's met kleinkinderen.Deze vinden een vakantie op een boerenbedrijf een onvergetelijke belevenis. En is het slecht weer? Geen nood, want u kunt met uw gezinsleden gebruikmaken van onze recreatieruimte, hooiberg en kinderspeelschuur. Deze is voorzien van ballenbak, klimtoren, rodelbaan en springkussen. Wij beschikken over een top boerengolfbaan, tegen betaling kunt u samen met uw gezin de rivaliteit aangaan.
RustBoerderij "De Boterbloem" is ook geschikt voor degenen die van rust houden.Van onze gasten vragen wij om de zondagsrust van medekampeerders en die van ons te respecteren. Op zondag is de receptie gesloten.
In de omgeving Winkelcentrum en winkels in Leersum (1 km) en Amerongen (2 km) Fiets- en wandelroutes in directe omgeving Toeristische trekpleisters als kasteel Amerongen (2 km), kasteel Doorn (6 km), Ouwehands Dierenpark (8 km), Henschotermeer (8 km) en zwembad Leersum (1,8 km). Op ons kampeerterrein
1 hectare met ca. 30 ruime en beschutte kampeerplaatsen. Op elke plaats is elektriciteit (6A) aanwezig Goed sanitair met onder meer gescheiden dames- en herentoiletten, douches, warm en koud water en een wasmachine. Voor de kinderen zijn speeltoestellen met onder meer een trampoline, skelters, een zandbak en een speelhal aanwezig. Er mogen geen auto's op het kampeerveld. De caravan wordt met een minitractor op het veld gezet en er weer afgehaald. Aankomst niet op zondag. Camping tarieven
Staanplaats € 8,00 per nacht Overnachting € 5,00 p.p.p.n. excl. toeristenbelasting. Kinderen tot 3 jaar € 4,00 per kind per nacht excl. toeristenbelasting Toeristenbelasting € 1,21 p.p.p.n. Extra tent € 2,50 per nacht Gebruik wasmachine € 4,00 per wasbeurt Huisdieren € 2,00 per hond per nacht Bezoekers € 2,50 per dag Bezoekers kinderen 2 tot 12 jaar € 5,00 per dag incl. toegang speelschuur U kunt contant betalen of pinnen. Ons bedrijfFunctionerend boerenbedrijf met melkvee, een pony, konijnen, cavia's, kippen, geitjes, schapen, Truus en Slagtand de hangbuikzwijntjes en kamelen, .


Boerderij “De Boterbloem”
Ameronger Wetering 2
3958 MD Amerongen
Telefoon: 0343-451757


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Boerderij “De Boterbloem”

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
Indoor speelschuur
camperplaatsen
gezellig
vriendelijk
landelijke omgeving
wandelen
fietsen