Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies



 


Minicamping De Kastanjeboom
Opende, Groningen

Minicamping op de grens van Friesland GroningenRust, natuur en ruime plekken, Vekabo Minicamping De kastanjeboom is een echte plattelands camping gelegen in Opende dat valt onder de gemeente Grootegast op het randje van Groningen en Friesland. Rondom onze camping zijn vele geweldig mooie natuurgebieden waar u naar hartenlust kunt wandelen of fietsen . Dus u kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Uw viervoeter is ook van harte welkom.

 
 

Er zijn volop recreatie mogelijkheden zoals recreatieplas Strandheem , een openlucht zwembad de Wettervlecke of overdekt subtropisch zwembad De Welle.
Wij hebben verschillen fiets- en wandelroutes voor u klaar liggen. Mocht u niet in de mogelijkheid zijn om de fietsen mee te nemen kunt u dat bij uw reservering aangeven en wij zorgen dat er huurfietsen aanwezig zijn voor u.
U kunt bij ons kampeerplaatsen huren voor tenten, caravan of camper. Tevens is het ook mogelijk om een een huisje te huren.
Laat u verrassen over wat onze Frambozenboerderij u te bieden heeft zoals verse, eventueel zelf geplukte, frambozen. En ‘s avonds kunt u genieten in onze theetuin waar wij u een heerlijk kopje frambozenthee kunnen aanbieden.
Wordt u al nieuwsgierig? Kijk dan verder op onze site of bel voor meer informatie 0594-658789.


Minicamping De Kastanjeboom
Scheiding 17
9865 VA Opende
Telefoon: 31 (0)594 658 789


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Minicamping De Kastanjeboom

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)



(vul hierboven het woord in)