Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Erve de Waltakke
Lochem, Gelderland

In het buitengebied van het historische stadje Lochem ligt rondom een voormalig kasteel de buurtschap Nettelhorst. De nog aanwezige ruïne, met de fraai gerenoveerde koetshuizen, ademen nog de sfeer van het verleden. In de buurtschap Nettelhorst ligt onze boerderij de Waltakk. De naam van de boerderij is afgeleid van het woord wald akker. Op onze boerderij werden vroeger de jaarlijkse houtverkopen gehouden.

 
 

Sinds het voorjaar van 2005 melken wij geen koeien meer. Wij fokken nu kalveren op voor twee melkveehouders uit onze omgeving. De kalveren komen op een leeftijd van drie maand aan op ons bedrijf en verlaten onze boerderij als ze hoogdrachtig zijn.

Sinds 1993 is op een deel van ons erf een boerderijcamping ingericht. In 2005 is een voormalig agrarisch gebouw omgebouwd tot 2 vakantieappartementen. In 2007 hebben we een nieuw vakantieappartement gemaakt onder de zelfde kap als de andere appartementen voor 18 personen.

Gastvrijheid staat bij ons - de familie te Velthuis - hoog in het vaandel. Campinggasten worden in de recreatieruimte verwelkomd met een kop koffie of thee en een glaasje limonade voor de kinderen. Zo’n ontvangst past bij de gemoedelijkheid van de streek en bij de bedrijfsvoering op de Waltakke. Volgens ons is niets zo lekker als na een lange reis even op verhaal te komen onder het genot van een kop koffie. Bovendien is het een mooie manier om kennis met elkaar te maken.
Sinds 1993 hebben wij op ons erf een boerderijcamping ingericht. Wij bieden u?


Erve de Waltakke
Bolksbeekweg 7
7241 PH Lochem
Telefoon: 0573 47 13 13


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Erve de Waltakke

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)