Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies



 


Camping Koops Koeienpad
Eexterveen, Drenthe

Achter onze monumentale boerderij in het Drentse Eexterveen ligt een rustige, kleine camping met ongeveer twintig plaatsen, allen voorzien van stroomaansluiting en wifi. Vanaf de camping heeft u vrij uitzicht op het natuurgebied Hunzedal, waar in de zomer onze koeien grazen. De kalfjes lopen dan bij de boerderij, evenals het paard. Het vernieuwde sanitairgebouw bevindt zich op een centrale plek. Het gebouw bevat vier wc's en één urinior. Er zijn vijf douches en wasplaatsen aanwezig. Ook kunt u gebruikmaken van de aanwezige wasmachine. Tevens is er een ruimte voor mindervaliden. Het sanitair wordt iedere dag schoon gemaakt. Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich een stortkoker voor het chemische toilet. Wij hebben een boerderijwinkel aan huis waar we onze eerlijke producten van eigen koeien verkopen. Tevens bieden wij verschillende streekproducten aan. Ook is er een extra ruimte in de boerderij, waar een kast met leesboeken staat. Er zijn diverse spellen aanwezig en u kunt hier zitten bij slecht weer.

 
 

Het gebied rondom de camping is vrij toegankelijk voor wandelaars. Er zijn uitgezette wandelroutes aanwezig, maar vrij wandelen in het natuurgebied om de koeien een bezoekje te brengen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Mocht u van fietsen houden, dan kunt u onder andere gebruik maken van de prachtige fietspaden en knooppuntroutes in de buurt.


Vanaf onze camping zijn plaatsen zoals Assen, Groningen en Emmen binnen 30 minuten rijden bereikt. Hier kunt u uitstapjes maken naar o.a. Wildlands, TT- Assen, diverse musea en zwemparadijzen. Eexterveen heeft een dorpscentrum met eetcafe. De dichtstbijzijnde supermarkt vindt u in Gieten (6km) of Annen (6km).


Camping Koops Koeienpad
Dorpsstraat 88
9658 PE Eexterveen
Telefoon: 0598 - 468 450 / 06-52338527


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping Koops Koeienpad

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)



(vul hierboven het woord in)


 





Kenmerken
twintig plaatsen
voorzien van stroomaansluiting en wifi
vrij uitzicht op het natuurgebied Hunzedal
gratis warme douche
wasmachine aanwezig
ruimte voor mindervaliden
boerderijwinkel