Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Natuurkampeerterrein De Marsbelte
Wesepe, Overijssel

Gelegen in het mooie Salland ligt het rustige en landelijke dorp Wesepe, met het mooie platteland. Aan de velsdijk nummer 14 wonen Dik en Frida van Gelder. Dik en Frida zijn de eigenaren van Natuurkampeerterrein de Marsbelte. De Camping bestond in 2008 al 25 jaar. Op korte fiets afstand zijn een snackbar, chinees restaurant en lekkere warme bakker en diverse bezinepompen aanwezig.

 
 

Het kampeerterrein van 2 hectare is rondom de beheerderswoning gelegen. De camping heeft zowel beschutte plekken als zon overgoten en half beschutte plekken., dus voor ieders wat wils? Waar u volop kan genieten van de natuurlijke omgeving, waaronder bloemen, planten vogels en andere dieren. De camping heeft merendeels prive plekken waar vanuit je vaak mooie uitkijk hebt over de landerijen en bossen. Aan weer zijden van de camping is een parkeerterrein, zodat de loop-afstand naar de auto gering is

Het sanitair, zandbak, speel toestellen en slecht weer voorziening zijn in het midden van het terrein gelegen, zodat alles vrij makkelijk toegankelijk is voor iedereen. Het toilet gebouw is verwarmd, dames en heren wc en douche zijn gescheiden. Er zijn 4 wc’s en 2 douches die ieders voorzien zijn van warm water.

Er zijn 7 plekken waar goed toezicht is op de speelplaats vanuit het kampeermiddel, aan de buitenzijde uitzicht heeft op de landerijen en bossen.

Dan zijn er 5 plekjes met uitzicht op het westen, waar je ‘s avonds kan genieten van de vaak prachtige zonsondergang en het mooie boeren landschap.


Natuurkampeerterrein De Marsbelte
Velsdijk 14
8124 PP Wesepe
Telefoon: 0570-531733


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Natuurkampeerterrein De Marsbelte

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
merendeels prive plekken
Speel voorzieningen
Rust en ruimte
Fietsen langs de IJsselvallei
Sallandse gastvrijheid
Goed sanitair
Warme douches