Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


RivaRekreatie
Mesch, Limburg

U kunt bij ons al bijna 35 jaar terecht voor een fijne vakantie in een typisch Limburgse omgeving met rust, ruimte en heuvelachtig natuurschoon. Riva Rekreatie betreft een camping met daarbij een vijftal geschakelde vakantiewoningen voor 2 tot 4 personen. De luxe camping, gesitueerd in een kersenboomgaard op de Mescherhei, aan de Mergellandroute, rondom een voormalige boerderij en derhalve zeer landelijk gelegen. Ons terrein ligt op loopafstand van de Belgische Voerstreek en op circa 10 km van hartje Maastricht en Valkenburg a/d Geul, in een heuvelachtig landschap. Rust, ruimte en "onthaasting" is ons streven. Onze camping is ook inde wintermaanden geopend.

 
 

Binnen een straal van 30 kilometer bereikt u de steden Luik, Aken, Heerlen, Vaals en Kerkrade en binnen 70 kilometer het Ardennen- en/of het Eifelgebergte. Voor de kleintjes is er een peuterspeelbad, een speelhuisje, een ruime speelweide en een zandbak aanwezig, voor de groteren is er een jeu de boulebaan en dartbord. Ook is er bij elke vakantiewoning een beschermde en kostenloze parkeergelegenheid aanwezig.

In het bijbehorende restaurant "Op de Hej" is het uitstekend tafelen. De gerechten worden in een sfeervolle omgeving aangeboden en lokaal staat het restaurant bekend om zijn goede "prijs-kwaliteit verhouding". Probeer eens de door "Op de Hej" aangeboden "Plate Service", een complete luxe maaltijd geserveerd in Uw eigen vakantiewoning, tent, camper of caravan.


RivaRekreatie
Heiweg 6
6265 NL Mesch
Telefoon: 043 - 409 14 86


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar RivaRekreatie

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
33 ruime kampeerplaatsen
6 ampére stroomaansluitingen
nieuw en modern sanitair-gebouw
boomgaard
peuterbad, zandbak en een ruime speelweide