Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Camping De Wedze
Twijzel, Friesland

Camping De Wedze is gevestigd midden in een karakteristiek coulissenlandschap met uitzicht op een kerktoren uit de 13e eeuw. Het dorp Twijzel ligt in Friesland op de lijn Leeuwarden-Groningen en vanaf de A7 (Drachten) binnen 15 minuten bereikbaar. Onze mini- camping is geopend sinds juli 2015 en biedt ruimte voor 25 kampeerplekken. De camping is parkachtig aangelegd in een landelijk gebied. Onze gasten zijn met name fietsliefhebbers, wandelaars en rustzoekers. We bieden geen animatie en er zijn geen speeltoestellen. U mag een langere periode van deze prachtige omgeving komen genieten, maar wij hebben geen seizoensplekken. Op onze camping mag u zelf uw plek uitzoeken en gaan staan zoals u dat wilt, mits er rekening gehouden wordt met uw mede-kampeerder.

 
 

De Friese Wouden, is een verassend gebied, het staat bekend om het coulisselandschap bestaand uit o.a. elzensingels. Het is een heel ander landschap dan wat men verwacht in Friesland. Prachtige dorpjes met nog veel authentieke woningen zijn er in de omgeving van de camping. De prachtige natuur van deze streek leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Via de knooppunten is het makkelijk een mooie route uit te stippelen. Bij aankomst op onze camping ontvangt u een Fietsroutekaart (gratis), inclusief fietsknooppuntennetwerk.

Het Lauwersmeergebied, een Nationaal Park, staat garant voor een mooie natuurbelevenis; vogels spotten, waaronder de Steenarend of het vinden van bijzondere orchideeën.

Vanaf de camping bent u binnen een half uurtje in zowel Lauwersoog (voor de boot naar Schiermonnikoog)of in Holwerd (voor de veerboot naar Ameland). Beide Waddeneilanden lenen zich uitstekend voor een dagje uit.

In het natuurgebied “it Bûtenfjild”, nabij Veenwouden, is het prachtig wandelen en fietsen, maar dit gebied is ook te ontdekken per elektrische sloep die te huur worden aangeboden in en nabij dit natuurgebied.


Camping De Wedze
De Wedze 22c
9286 EV Twijzel
Telefoon: 06 - 25 03 79 56


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping De Wedze

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
uitzicht op een kerktoren uit de 13e eeuw
25 kampeerplekken
douchen zonder muntjes
prachtige sterrenhemel
stroom 6 en 16 ampere
rust
ruimte
eigen plekje uitzoeken
geen seizoensplekken
campers welkom
Safaritenten te huur
Bell-tent te huur, met houtkachel
caravans te huur