Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Camping de Portlander
Nieuw Heeten, Overijssel

Welkom bij Camping de Portlander U vindt onze idyllische camping in het mooie Sallandse dorpje Nieuw Heeten. Door de ligging van de camping, aan de rand van het dorp, is het terrein bij uitstek geschikt voor rustzoekers en liefhebbers van natuurlijke omgeving. Ook als familie camping met ruimte, speeltoestellen, kippen, ezels, pony's, lama en konijnen zeer geschikt. De Portlander ligt op fietsafstand van Holten, Nijverdal en Hellendoorn aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Wij beheren onze camping op een milieu vriendelijke wijze, met respect voor mens, dier en omgeving.

 
 

Onze filosofie: ´Rust en ruimte en het Sallands gastheerschap van eigenaar Henk Marsch op De Portlander´.
De Portlander ligt nabij Holten, Nijverdal en Hellendoorn, op fietsafstand van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug met kornhoenders en Schotse Hooglanders.
In Nieuw Heeten kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. In Raaltem Nijverdal en Rijssen vindt u een gezellige winkelkern. De levendige hanzestad Deventer is slechts 20 min. met de auto!

Ideaal voor kleine en grote kinderen. Uw kinderen zullen kennis gaan maken met onze geitjes, de ezels en 's morgens kraait de haan. U mag uw eigen verse eitjes rapen! Een moderne, veilige speelgelegenheid met een trampoline, schommels en een glijbaan. Veilig binnen uw gezichtsveld.

Uw auto staat veilig geparkeerd op ons eigen parkeerterrein. Geen auto´s op de camping betekent geen geluidsoverlast, een groen gazon en ook niet geheel onbelangerijk veiligheid! Speciaal voor onze rustzoekende gasten hebben wij fiets en wandelroutes klaarliggen. In de recreatiekrant leest u de uitstapjes die u interesseren en die kunnen plaatsvinden tijdens uw verblijf.Camping de Portlander
Portlanderdijk 13
8112 PR Nieuw Heeten
Telefoon: 0572 32 12 86


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping de Portlander

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
Geen douchemunten
Ideaal voor kleine en grote kinderen
geitjes en ezels
trampoline, schommels en een glijbaan
eigen parkeerterrein