Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Camping Prinsenhof
Odijk, Utrecht

Anja en Piet heten u met veel plezier welkom in Odijk / Bunnik, 5 km van de Utrechtse Heuvelrug en 10 km van de bruisende stad Utrecht en Wijk bij Duurstede. Al 22 jaar vertellen we onze gasten hoe mooi het hier genieten is en vele vinden het waard om weer terug te komen. Camping Prinsenhof ligt in het zeer afwisselende Kromme Rijngebied en met 15 min. fietst u al door het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en is het genieten van een ijsvogel tot zandverstuiving. En de Heuvelrug biedt meer: bijzondere horeca en musea die de rijke historie en cultuur van de regio tonen. Het oude historische havenstadje Wijk bij Duurstede ligt op 13 km afstand en is zeer de moeite waard. Ook de stad Utrecht is genieten met de vele museums, oude grachten, de kelders en een vernieuwd winkelcentrum om lekker te shoppen. Vergeet ook uw wandelschoenen niet als u graag de natuur wat dieper induikt. Er zijn heel veel gratis mooie route's op de camping aanwezig.

 
 

De vele prachtige landhuizen,buitenhuizen en kastelen zijn gezichtsbepalend voor de natuurgebieden in de Kromme Rijnstreek. De nieuwe hollandsewaterlinie en de limes laten u de geschiedenis beleven in het museum bij Fort Vechten of Fort Rhijnauwen en ook het oude historische stadje Wijk bij Duurstede is zeer de moeite waard met de prachtige vergezichten over de lek.
De Kromme Rijnstreek staat ook bekend om het vele heerlijke fruit te beginnen in juni met de "kers-verse" kersen die u meteen kunt proeven in de gezellige kraampjes onderweg, gevolgd door de aarbeien, bessen en in september de diverse appels en de peren alles uit de streek.Camping Prinsenhof
Werkhovenseweg 12a
3984 LG Odijk
Telefoon: 0343 - 55 14 57 / 0618892161


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping Prinsenhof

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
gratis heerlijke douches
gratis draadloos internet op uw plaats
rustig met uitzicht weide met schapen en koeien
grote plaatsen met tegelplateau's
plaatsen met elektra
Prachtige 4 pers. vakantiewoning te huur
dierenweide
leuk speelhuisje, een glijbaan en skelter
gratis mooie route's
bijzondere horeca en musea
huisdier welkom
camper welkom, max 6 meter.
zeer afwisselende Kromme Rijngebied
nabij de Utrechtse Heuvelrug