Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


De Zeelandsche Hof
Millingen aan de Rijn, Gelderland

De Zeelandsche Hof is een terpboerderij uit 1850 met alle uiterlijke kenmerken van het goede akkerbouwverleden. Ze is fraai gelegen in de Duffelt, het oude buurtschap "Het Zeeland", in Millingen aan de Rijn tussen Berg en Dal en de Ooijpolder, en is tevens onderdeel van het natuurgebied de Gelderse Poort. Sinds 2016 valt Millingen aan de Rijn onder de gemeente Berg en Dal. Een ideaal beginpunt voor een lekker dagje uit of zelfs meerdere dagen want naast Logies is het op onze Camping en in de Trekkershutten ook heerlijk vertoeven.

 
 

De 102de Internationale Nijmeegse Wandel Vierdaagse van 17 t/m 20 juli 2018.
Verblijf op onze vierdaagsecamping in uw eigen tent /caravan met goede sanitaire voorzieningen en de mogelijkheid voor reservering van een ontbijt en/of lunchpakket.
Millingen a/d Rijn ligt aan de splitsing van de Rijn en Waal, centraal gelegen bij het unieke natuurgebied De Gelderse Poort. In dit natuurgebied kunt u al wandelend zomaar loslopende Galloway runderen en Konikpaarden tegen komen.
De Ooijpolder en Duffelt zijn onderdeel van de Gelderse Poort, daarnaast m.i.v. dit jaar gefuseerd met de gemeentes Groesbeek en Ubbergen. Sinds 2016 vallen alle dorpen van Groesbeek, Millingen a/d Rijn en Ubbergen onder de gemeente Berg en Dal. Kleine dorpjes, waaronder Kekerdom, Leuth, Erlecom, Ooij, Persingen en Beek, liggen als het ware ingeklemd tussen rivier de Waal en de stuwwal. Deze stuwwal is ontstaan in de IJstijd en heeft in het verleden voor veel bronwater gezorgd goed voor diverse waterputten maar ook bedrijvigheid zoals wasserijen. Op en achter deze stuwwal ligt Groesbeek waar bijzondere vergezichten te bespeuren zijn.


De Zeelandsche Hof
Molenstraat 4
6566 JC Millingen aan de Rijn
Telefoon: 06 12 650 056


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar De Zeelandsche Hof

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
ligt aan de splitsing van de Rijn en Waal
natuurgebied De Gelderse Poort
Wandel Vierdaagse Nijmegen