Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


De Leigraaf
Groesbeek, Gelderland

Nadat we 8 jaar geleden de varkensstallen hebben omgebouwd tot een schitterende pensionstal voor paarden, zijn we nu een mooie boerencamping aan het bouwen met ook een 5-tal fraaie boerenkamers. Ons terrein is gelegen aan het water De Leigraaf waaraan natuurlijk de naam van de camping is ontleend. Het Duitse bos "Het Reichswald" op de achtergrond staat garant voor echt kamperen tussen de mooie groene weides en het opstaan met een schitterend uitzicht. U waant zich echt midden in de natuur.

 
 

Onze camping is ook geschikt voor grotere groepen!!! U kunt bijvoorbeeld een bbq zelf verzorgen en er een super leuk weekend van maken met uw club, vereniging etc. In de omgeving zijn verschillende aktiviteiten mogelijk waaronder fietsen, wandelen, droppings, rond ritten met huifkar en oldtimer en zelfs mogelijkheden tot paardrijden.

U kunt al reserveren voor de Vierdaagse week. Onze camping bevindt zich op loopafstand (ong. 300 mtr) van de bushalte die
rechtstreeks naar Nijmegen gaat, ideaal voor de vierdaagse lopers!! Gelegen naast de camping is gesitueerd onze nieuwe ruime douche en wc ruimte. Tevens beschikken wij over een wasmachine en een wasdroger. En natuurlijk is er de mogelijkheid te relaxen in onze recreatie ruimte.


De Leigraaf
Ketelstraat 5
6562 LG Groesbeek
Telefoon: 024-397 5945


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar De Leigraaf

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
U waant zich echt midden in de natuur
5-tal fraaie boerenkamers
ook geschikt voor grotere groepen
fietsen, wandelen, droppings
rond ritten met huifkar