Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Minicamping Hendriks Wijkje
Elim, Drenthe

Bij minicamping Hendriks wijkje verwelkomen wij vooral jonge gezinnen of oma’s en opa’s die kleinkinderen voor een paar dagen meenemen. De kleinschaligheid van onze camping in combinatie met onze passie voor kamperen, maakt dat wij de tijd nemen voor onze gasten. Het persoonlijke contact vinden wij heel belangrijk. Daarbij zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Heb je vragen of wil je een reservering maken? Aarzel dan niet om contact te zoeken. Wij helpen je graag.

 
 

Vlakbij onze camping ligt recreatiegebied Schoonhoven. Hier tref je een groot zwemmeer aan met speciaal voor de kleintjes een spartelmeer en speeltoestellen. De bosrijke omgeving beschikt tevens over een aantal mooie korte wandelroutes.Voor de visliefhebbers is er een schitterde visvijver.
“Met het gezin naar Attractiepark Slagharen en Wildlands Adventure Zoo“ Wil je graag een bezoek aan Attractiepark Slagharen en naar Wildlands Adventure Zoo Emmen combineren met een paar overnachtingen? Kijk dan snel bij onze arrangementen. “Een weekend kamperen met familie of vriendenclub”
Gezellig met je vrienden of met familie een weekend kamperen? Kijk voor meer informatie onder de pagina van familiecamping.
“In juni met het gezin voordelig een weekendje kamperen” Wil je in juni een weekendje met je gezin voordelig op minicamping Hendriks wijkje kamperen? Kijk dan even bij onze arrangementen.


Minicamping Hendriks Wijkje
Groot Hendrikswijk 1
7916 TG Elim
Telefoon: 0528-362418


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Minicamping Hendriks Wijkje

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
Recreatieplas Schoonhoven
Kleinschaligheid
15 ruime kampeerplaatsen
6A stroomaansluiting en een gedeelde waterkraan
Shetlandpony’s
speeltoestellen
Verse broodjes bij receptie bestellen