Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Camping Ter Leede
Leerdam, Zuid-Holland

“Kamperen bij de Linge, dé ideale omgeving waar u zich thuis voelt”. Bent u op zoek naar een camping waar u heerlijk kunt genieten van de natuur? Wilt u ‘s ochtends gewekt worden door de vogeltjes en de geur van vers gebakken brood? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In 1985 is de camping gestart met een vijftal plaatsen en is inmiddels uitgegroeid tot 40 kampeerplaatsen met de grootste kenmerken rust en ruimte. Camping Ter Leede ligt midden in het karakteristieke landschap van de Vijfheerenlanden, grenzend aan de Betuwe en omarmd door de rivieren de Lek, de Merwede en de Linge. In de omgeving kunt u als wandelaars of fietsers uw hart ophalen aan de vele fiets - en wandelroutes. Zo kunt u de ene dag het Zuid-Hollandse landschap verkennen en de volgende dag fietst u de Betuwe in met haar prachtige bloesembomen. De aangelegde fiets- en wandelpaden lopen door de weilanden en verbinden zo de omliggende dorpen.

 
 

Op camping Ter Leede ervaart u het unieke kampeergevoel van een kleinschalige camping, dankzij de combinatie van moderne voorzieningen, een informele sfeer en een prachtig natuurgebied. De camping biedt ruimte aan tenten, caravans en beperkt aan campers.

Camping Ter Leede onderscheidt zich in de omgeving door het bieden van kwaliteit en service. Dit ziet u terug in de uitstekende sanitaire voorzieningen, de ruim opgezette plaatsen met veel privacy door de opstelling van de plekken in de prachtige groene omgeving tussen de bomen.


Camping Ter Leede
Recht van Ter Leede 28A
4143 LP Leerdam
Telefoon: 0345 - 599232


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping Ter Leede

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
40 kampeerplaatsen
Kwaliteit en service
Uitstekende sanitaire voorzieningen
Ruim opgezette plaatsen
Veel privacy