Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Stal de Pagter en Minicamping Hoogelande
Grijpskerke, Zeeland

Stal de Pagter en Minicamping Hoogelande biedt pensionstalling voor paarden en is daarnaast een kleinschalig boerenbedrijf met een minicamping. Stal de Pagter biedt pensionstalling aan circa 40 paarden. Er is een binnen- en buitenrijbaan en vele faciliteiten. Er worden verschillende lessen verzorgd. Groepslessen voor kinderen, groepslessen voor gevorderden, springlessen en privé-lessen. Gelegen in het midden van Walcheren in de provincie Zeeland beschikt Minicamping Hoogelande over 15 plaatsen inclusief 2 stacaravans. De camping is rustig en beschut gelegen en daarnaast erg geschikt voor kinderen. Er is een klein speeltuintje met onder andere een trampoline en daarnaast een minikinderboerderijtje met geitjes, konijnen en een varkentje. Natuurlijk is er voor jong en oud volop de mogelijkheid te paardrijden.

 
 

Op ons bedrijf bieden wij de mogelijkheid te kamperen op de minicamping. De camping is geopend vanaf 15 maart en sluit 31 oktober. Er is plaats voor 15 eenheden, inclusief een 4 en een 6-persoons stacaravan. Op de camping zijn stroomaansluitingen aanwezig (euroaansluiting). Ook beschikt onze camping over gratis wifi.

De camping is rustig en beschut gelegen en daarnaast erg geschikt voor kinderen. Er is een klein speeltuintje met onder andere een trampoline en daarnaast een minikinderboerderijtje met geitjes, konijnen en een varkentje. Natuurlijk is de camping ideaal voor de paardenliefhebber. Er is voor jong en oud volop de mogelijkheid te paardrijden. Op de boerderij zijn ongeveer 60 paarden en pony’s aanwezig, waarvan de meeste in de pensionstalling staan, maar ook voor lessen zijn er volop paarden en pony’s beschikbaar. Voor iedereen, groot of klein, gevorderde of beginner, er is altijd wel een geschikt paard aanwezig. In het seizoen wordt er iedere dag les gegeven. Vrij rijden kan ook en wordt in overleg geregeld. Natuurlijk mogen de kinderen onbeperkt de pony’s verzorgen en borstelen.

Bij de minicamping hoort een sanitaire ruimte met twee herentoiletten, twee damestoiletten, twee douches en twee wasbakken met spiegels. Het gebruik van de douches is gratis. Verder kan er gebruik worden gemaakt van een wasmachine, koelkast, vriezer en magnetron. Op de camping staan en 4 en een 6-persoons stacaravan. In de caravans bevinden zich een zithoek met kachel, keukenblokje, slaapruimtes en een toilet. Veel van onze campinggasten zijn al jarenlang trouwe bezoekers. Hoogstwaarschijnlijk komt dat door de ongedwongen familiaire sfeer die er op de camping heerst.


Stal de Pagter en Minicamping Hoogelande
Hogelandseweg 7
4364 SB Grijpskerke
Telefoon: 0613842016


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Stal de Pagter en Minicamping Hoogelande

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
geopend vanaf 15 maart en sluit 31 oktober
Gratis wifi internet
rustig en beschut gelegen
klein speeltuintje
geitjes, konijnen en een varkentje