Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies



 


Camping de Eikelaar
Overasselt, Gelderland

Veel rust, ruimte en natuur is er te vinden op de nieuw aangelegde camping de Eikelaar in Overasselt. Camping de Eikelaar is gelegen aan de rand van de Overasseltse en Hatertse vennen, een groot natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Maar ook voor een actieve vakantie kunt u terecht in onze omgeving. De camping is gelegen op 10 km afstand van Nijmegen, tussen de dorpen Malden, Wijchen en Grave aan de maas. Overasselt ligt in Gelderland en grenst aan Brabant en Limburg. Door de gunstige locatie bent u ook tijdens de Nijmeegse vierdaagse bij ons aan het juiste adres. De camping is geschikt voor volwassenen en gezinnen, ook honden (aangelijnd) zijn bij ons welkom maximaal 2. Onze camping beschikt over 20 kampeerplaatsen. De ruime kampeerplaatsen bieden een mooi uitzicht over het landschap met koeien in de wei. In 2018 komen er speciale camper plaatsen, tot die tijd kunt u met uw camper gewoon op een kampeerplek staan. U kunt wel al gebruik maken van het camperservicepunt. U kunt vanaf 12.00 uur terecht op onze camping, indien u vroeger wilt komen is dat ook mogelijk. Als u van te voren geboekt hebt kunt u uw kampeermiddel neer zetten op de gereserveerde plaats. Nog niet geboekt? Dan kunt u bij de poort wachten en contact opnemen met de beheerder 06-30424006.

 
 

Op de camping bij het boerenbedrijf van Alwin en Bernadette v Raaij, kunt u genieten van een heerlijke vakantie. Onze camping is geheel nieuw aangelegd, met onder andere een hoogstam boomgaard. Met 20 staanplaatsen voor caravans, tenten of campers. Een modern toilet gebouw met vloerverwarming. Een receptie gebouw waar u onder meer terecht kunt voor informatie van de bezienswaardigheden in de omgeving. Vanaf de camping zijn er diverse wandel- en fietsroutes. Ook het boerenwandelpad leidt u door de weilanden en langs verschillende boerenterrassen.

Er zijn verharde camperplekken aangelegd, ideaal voor de wat zwaardere campers. Via het camperservicepunt kunt u de plaatsen bereiken, waar ook stroom en water punten op de plek aanwezig zijn.

Camping de Eikelaar is gelegen in het bosrijke natuurgebied ( Overasseltse en Hatertse vennen) in het mooie dorp Overasselt aan de maas, 10 km vanaf Nijmegen, de vierdaagse stad. Op de grens van Gelderland,Limburg en Brabant.


Camping de Eikelaar
IJkelaarstraat 6
6611 KN Overasselt
Telefoon: 06 - 30424006


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping de Eikelaar

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)



(vul hierboven het woord in)


 





Kenmerken
20 ruime kampeerplaatsen, camperplaatsen
schitterend nieuw sanitair gebouw
7 toiletten, 4 dames en 3 heren
3 heren- en 3 damesdouches
1 miva ( minder valide) ruimte
Baby/kinder ruimte
Gratis warm/koud water voorziening
gratis WIFI
wandel knooppunten bij camping
fiets knooppunten bij camping
rustig gelegen
verharde kamperplaatsen
kamperservice punt aanwezig
speeltuin, met tafeltennis, voetbal gooltjes
zelfservice terras
verse melktap
mooie overkapping met vergezichten
landschappelijk
mooie natuur