Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Boerderijcamping Hoeve de Mertel
Biezenmortel, Noord-Brabant

Een vriendelijk dorpje in het groene hart van gastvrij Brabant. Hier staat Hoeve De Mertel, de authentieke langgevelboerderij van de familie Van Rijswijk. Omgeven door prachtige natuur en de serene rust van het platteland. Het enige wat u hoort, zijn onze Swifter-schapen, die tevreden grazen in de wei. Hoeve De Mertel biedt gasten een eigentijds, comfortabel en prettig verblijf. Ruime staanplaatsen op de boerderijcamping of een verzorgd Bed & Breakfast verblijf. Kleinschalig maar verzorgd en professioneel en vol persoonlijke aandacht! Een alsmaar groeiende schare vaste gasten weet deze aanpak te waarderen! Bezoek ons dus ook eens en proef het goede leven in gastvrij Brabant!

 
 

Kamperen bij de boer was nog nooit zo populair. Geen wonder als u de voordelen ervan bekijkt. Rust, ontspanning, natuur en comfort en dat op de wijze zoals ú het liefst vakantie viert.

De ruime en zonnige staanplaatsen van Hoeve de Mertel zijn alle voorzien van elektriciteit (10 Ampère) en drinkwater. De sanitaire voorzieningen zijn ondergebracht in een moderne en schone verwarmde accommodatie, die bovendien toegankelijk is voor rolstoelen. Buiten zijn 2 overdekte afwasplaatsen. De petanquebaan daagt u uit voor een spelletje jeu de boules, kinderen ravotten naar hartenlust in de speelwei of helpen ons met de verzorging van de schapen en hun lammetjes. Overal is gratis een draadloze internetverbinding beschikbaar.


Boerderijcamping Hoeve de Mertel
Biezenmortelsestraat 8
5074 PD Biezenmortel
Telefoon: 013 – 511 17 64


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Boerderijcamping Hoeve de Mertel

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
prachtige natuur en de serene rust
Ruime staanplaatsen
verzorgd Bed & Breakfast
Kleinschalig maar verzorgd
voorzien van elektriciteit
toegankelijk is voor rolstoelen