Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Camping het Witte hek
Nieuwe Niedorp, Noord-Holland

Midden in het mooie Noord-Hollandse landschap ligt camping Het Witte Hek in Nieuwe Niedorp. De camping is geopend van 1 april tot en met 1 oktober. De ligging is heel centraal en bijzonder geschikt om heel Noord-Holland te verkennen. De grote steden zoals Alkmaar, Schagen en Hoorn zijn goed per fiets en auto te bereiken en bieden u vele bezienswaardigheden. De camping was voorheen een boomgaard en beschikt nu over circa 15 vaste seizoenplaatsen en 15 kampeerplekken voor passanten zowel met als zonder elektra. Verder zijn er mogelijkheden voor het huren van stacaravans of zomerhuisjes. Momenteel is er ook nog plek voor het plaatsen van stacaravans. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

 
 

De camping bevindt zich in Nieuwe Niedorp. Dit dorpje is een lintdorp met alle moderne winkelvoorzieningen. In de omgeving bevinden zich vele typische Noord-Hollandse stolpboerderijen met boomgaarden, bollenvelden, veeteelt en akkerbouw. Een zeer gevarieerd landschap. De centrale ligging maakt het mogelijk dat de grote steden Alkmaar, Hoorn, Medemblik en Schagen zeer goed te bereiken zijn. Plaatsen waar u naar hartelust kunt winkelen en u vele musea en bezienswaardigheden kunt bezoeken. Wij vertellen u er graag over. En vergeet niet in juni de marinehaven in Den Helder te bezoeken tijdens de Vlootdagen.

Verschillende eetgelegenheden zoals o.a. een Chinees-Indisch en Vietnamees restaurant zijn op loop of fietsafstand te bereiken. In de omgeving kunt u bijzonder goed en rustig fietsen over de dijkjes van de polders en door de vele kleine typische Noord-Hollandse dorpjes. Op korte afstand bevinden zich een golfterrein, een natuurbad en diverse recreatieplassen. Ook een bezoek aan de vele stranden is de moeite waard. Vele wandel- en fietsroutes zijn aanwezig.


Camping het Witte hek
Paadje 12
1733 NE Nieuwe Niedorp
Telefoon: 06-81813930


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping het Witte hek

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
ligging centraal in Noord Holland
15 vaste seizoenplaatsen en 15 kampeerplekken
2 kilometer van zwembad De Rijd