Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Minicamping Wisse
Meliskerke, Zeeland

Wij zijn een gezellig mini camping gelegen nabij Meliskerke, Walcheren, Zeeland in het buurtschap Mariekerke. Mariekerke ligt in het hart van Walcheren in de provincie Zeeland. Strand, zee, duinen en bossen bevinden zich evenals Domburg, Zoutelande, Middelburg en Vlissingen op fiets afstand. De minicamping ligt heel centraal in het nationaal landschap Walcheren. Walcheren is bekend om zijn zon, zee en strand, maar heeft natuurlijk veel meer te bieden. Zo kunt u hier heerlijk fietsen, Zeeland is een fietsprovincie bij uitstek. Ook voor een wandelvakantie is de camping uitermate geschikt. De camping ligt namelijk precies in het midden van een NS wandelroute welke dwars door de Walcherse natuur slingert. Onze camping leent zich dan ook prima als overnachtingsplaats voor wandelaars. Het dorp Meliskerke met veel voorzieningen is gemakkelijk te bereiken het ligt op ongeveer twee kilometer van de minicamping.

 
 

Op onze minicamping is plaats gekregen voor 25 standplaatsen. Bij ons kunt u terecht voor de huur van een stacaravan en twee chalets voor 6personen (per 8 juli) of een kampeerplaats.

Onze minicamping is ruim opgezet en gelegn op een rustige locatie, te midden van veel natuur. Naast de rust is er ook voor kinderen genoeg ruimte om te spelen. Zo komt u samen met uw kinderen tot rust. Wij zijn namelijk een echte familiecamping.

Wij verhuren drie ruime zespersoons stacaravans die allemaal voorzien zijn van douche en toilet. De stacaravans staan op ruime percelen en bieden veel privacy. Ook de kampeerplaatsen zijn ruim van opzet en zijn voorzien van elektriciteit, tevens is er altijd een waterkraantje in de buurt.

Er is een grote recreatieruimte met daarin een poolbiljart, een normale biljarttafel, een tafelvoetbalspel en een tafeltennistafel. Daarnaast is er een trampoline, zijn er skelters een schommel zandbak en dergelijke.

Het sanitairgebouw is in 2011 vernieuwd en voorzien van zes douches, diverse toiletten een babyroom, een privé wasruimte en meer. In de recreatieruimte bevind zich tevens een afwasgelegenheid ook is er een wasmachine en vriezer aanwezig. Tevens is er op onze camping gratis wifi aanwezig.


Minicamping Wisse
Kruisweg 1
4365 NM Meliskerke
Telefoon: 0118-563424


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Minicamping Wisse

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
25 standplaatsen
Ruim opgezet
Rustige locatie
Veel natuur
Echte familiecamping