Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Minicamping Marsicht
Nes, Friesland

In 1996 zijn Jogchum en Saapke Snoek de camping begonnen. in 2016 hebben wij alle werkzaamheden van het bedrijf overgenomen. Naast de camping hebben wij een gemengd bedrijf, bestaande uit 70 stuks melkvee en 16000 scharrel vleeskuikens. Om u inzicht te geven in hoe ons bedrijf te werk gaat, geven wij, op aanvraag, graag een rondleiding. Terugkerend fenomeen bij ons op de camping is het jaarlijkse palingroken in juni en september. Wij hebben voor ca. 20 caravans plek. Natuurlijk bestaat er ook een mogelijkheid om met een tent op de camping te staan. De camping is gesitueerd aan het Bokkumermeer. Dit is het kleinste meer met betonning (bakens). In dit uniek stukje natuur treft u in de periode mei tot en met september witte en gele pompeblêden. Een schitterend gezicht!! Ook nestelen zich in de verschillende rietkragen zeer veel vogels, zoals eenden, futen, meerkoeten en waterhoentjes.

 
 

Het is een doorgaande vaarroute vanaf Drachten naar het Friese Merengebied.

Wanneer u in het bezit bent van de juiste vergunningen, kunt u uw geluk beproeven aan de vishengel. Er zit zowel paling, wit vis, karpers en brasems. Maar het water leent zich ook uitstekend voor een boottocht.

Ook kunt u in de omgeving prachtige fietstochten maken. Fietsroutes zijn aanwezig. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het Rondje-Pontje. Een schitterende route die u door het natuurgebied De Burd leidt en Het Lage Midden van Friesland. Absoluut de moeite waard. Markant herkenningspunt van Nes is de watertoren. Wanneer u deze in zicht heeft, bent u er bijna!

Onze camping leent zich niet zo goed voor gezinnen met kleine kinderen, wel hebben we een veld beschikbaar voor grote groepen.

Wie voor rust, ruimte, water en een ruim uitzicht gaat, zit bij ons goed. Vanaf 1 april tot en met 31 oktober is de camping geopend.


Minicamping Marsicht
Sodumerdyk 7
8494 NK Nes
Telefoon: +31(0)6-121 53 402


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Minicamping Marsicht

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
20 staanplaatsen
uniek stukje natuur
doorgaande vaarroute
vissen
fietstochten