Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Boerderijcamping de Oliepot
Aardenburg, Zeeland

Welkom op ons bedrijf in West Zeeuws Vlaanderen. Onze boerderijcamping biedt rust, ruimte en gastvrijheid. Wij zijn open van 1 april tot 1 oktober. Binnen een straal van 25 km zijn er vele mogelijkheden voor uitstapjes naar bijvoorbeeld het strand, musea, oude dorpjes en steden. Fiets- of wandelmogelijkheden leiden door mooie polders en langs kreken. Ongemerkt vertoeft u in België, Damme, Lissewege, Brugge of Knokke. De sporters onder u kunnen zich op diverse manieren in onze omgeving uitleven. Warm aanbevolen tijdens uw verblijf op ~De Oliepot~ is een bezoek aan de authentieke dorpjes in de regio of de steden Brugge en Gent. Een aanrader is om lekker te vertoeven aan het strand van Cadzand of Nieuwvliet. Er zijn vele fietsknooppunten in Nederland en België die door het afwisselende landschap van de grensstreek gaan. In de nabijheid van Aardenburg zijn het Kikkerpad, Poëzieroute en het Smokkelpad uitgezet als wandelroutes.

 
 

Elke kampeerplaats heeft een elektriciteitsaansluiting en gratis WIFI. Verschillende stroomsterkten (4, 6, 10 of 16 A) zijn mogelijk.
De kampeerplaatsen zijn 12 meter breed tegen de heg.

Rond de schuur lopen schapen met lammetjes (afhankelijk van de tijd van het jaar) en enige scharrelkippen.

Auto's worden op een aparte parkeerstrook geplaatst om het gras en het terrein te sparen. Dit komt tegelijkertijd de rust en veiligheid van de kinderen ten goede.

Wij vragen u om geen plasticzeil in de voortent te leggen, zodat het kampeerterrein een heel seizoen in een goede conditie blijft. Een goede oplossing kan een doorgroeimat zijn. U mag een voortent of luifel aan uw caravan bouwen. Beide is niet sympathiek ten op zichte van de buren.

De voormalige paardenstal is onderverdeeld in twee ruimten met goed sanitair. Er zijn in totaal 4 toiletten waarvan 1 met een wastafel. 2 douches en 4 wastafels.

Voor de handwas of afwas is een aanrecht met warm water aan gebracht. De wat grotere was kunt u in de wasmachine behandelen. Voor de koelelementen van uw koelbox staat een diepvries klaar. Een koelkast mag u gebruiken.

Het afvalwater wordt biologisch gezuiverd achter de schuur d.m.v. een helofytenfilter (rietveld). De inhoud van uw chemisch toilet kan apart geloosd worden.


Boerderijcamping de Oliepot
Draaibrugseweg 8
4527 PA Aardenburg
Telefoon: 0117 491518


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Boerderijcamping de Oliepot

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
landelijk gelegen
150 meter van een natuurgebied
supermarkt op 1800 m,
eetgelegenheden in de buurt
aparte parking
2 camperplaatsen bij het terrein
veldje voor familie of vrienden
kleine speeltuin
gratis WIFI op iedere plaats
elektra 4, 6, 10 of 16 amp. mogelijk
ruime plaatsen
gras wordt opgevangen bij 't maaien
alleen toerisische plaatsen
prijslijst en info zie www.oliepot.nl