Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Minicamping t Brenneke
Sambeek, Noord-Brabant

In het prachtige buitengebied van Sambeek, aan de brede uitwatering van de Maas, vindt u onze kleinschalige minicamping waar u kunt genieten van rust, ruimte en natuur. . Voor fietsliefhebbers, wandelaars en iedereen die van natuur houdt is ‘t Brenneke een geweldige fijne uitvalsbasis! U bent met de fiets in 5 minuten in het natuurgebied de Maasheggen, door Unesco aangewezen als het enige biosfeergebied van Nederland , en met het pontje staat u zo in natuurgebied de Maasduinen. U heeft gelijk het vakantiegevoel te pakken! Boxmeer heeft een sfeervol centrum, vele winkels en terrasjes op 3 kilometer van onze camping. Wij zitten vlak bij de Maasroute bij Boxmeer! Op een warme dag is het heerlijk toeven in de staatsbossen bij St. Anthonis en de bossen bij Overloon, allebei een kwartiertje van onze camping. Voor de nodige afkoeling kunt u naar recreatieplas de Radioplassen op 5 minuten van de camping. Voor de visliefhebber zijn er vele vismogelijkheden nabij, net als de viswinkel met alle benodigdheden.

 
 

Iedereen die houdt van kamperen op kleine schaal zal het bij ons naar zijn zin hebben. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht voor elke gast zijn waar wij ons in willen onderscheiden! Wij geloven dat genieten in de kleine dingen zit, even een praatje maken om te vragen hoe uw dag was, delen van een leuk verhaal, een goeie tip of iemand even naar de fietsenmaker brengen. Betrokkenheid draagt bij aan een prettige sfeer, je op je gemak voelen, en dat is precies wat een vakantie zo prettig maakt denken wij, en het kost niets! Minicamping ‘t Brenneke is een hygge-camping. Hygge staat voor gezelligheid, geluk vinden in de kleine dingen in een fijne en warme sfeer. U zult bij ons de rust, spontaniteit, veiligheid, en gemoedelijkheid vinden waardoor u ontspannen kunt genieten van uw vakantie!
Naast een bakkie koffie liggen er voor iedere nieuwe gast gratis fietsrouteboekjes klaar!

Onze camping is bij uitstek geschikt om de mooie omgeving te ontdekken. De camping ligt in het buitengebied van het dorp Sambeek aan knooppunt 2 en 37 van het fietsroutenetwerk Land van Cuijk. Er liggen nieuwe fietskaarten van de regio voor u klaar die u over nette fietspaden door natuurgebieden, bossen en langs de Maas brengen. U kunt ook een van vele gratis fietsrouteboekjes meenemen. Hierin vindt u prachtige fietsroutes en ziet u direct waar u kunt afstappen voor een bakkie koffie of een terrasje. Wilt u een fietsroute met mooie vergezichten, met ideale picknickplekjes met monumenten van neergestorte vliegtuigen tijdens de Peter Edward Raw fietsroute of fietsen via de Via Valentiniana, de Romeinse weg tussen Cuijk en Boxmeer? Of wat dacht u van de ‘ leuke plekskesroute?’ Claudia licht deze graag toe!
In de omgeving kunt u er heerlijk op uit trekken en het Maasheggengebied ontdekken en bewonderen. Dit is een uniek natuurgebied waarin een uitstekend bewaard stelsel van eeuwenoude heggen ligt zoals de meidoorn, sleedoorn en wilde peer. Het doel? Vee in de wei houden. Het gebied is 6700 hectare groot en heel populair om te fietsen en te wandelen. Wist u dat dit oudste cultuurlandschap van Nederland door Unesco is aangewezen als biosfeergebied!


Wij hebben er enorm veel zin in en zien u graag snel, gezellig!


Naast bovenstaande faciliteiten zijn er nog een aantal voorzieningen waar u gebruik van kunt maken:
-Wasmachine
-grote speelweide
-milieu vriendelijke afvalinzameling
-huren van fietsen
-pluktuintjes
-gezamenlijke ontspanningsruimte
-meerdere dagen verse bordjes
-vervoer naar station tijdens 4 daagse
Minicamping t Brenneke
Hoogeindseweg 18
5836 CB Sambeek
Telefoon: 06-40027208


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Minicamping t Brenneke

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
24 kampeerplaatsen
gratis Wifi!
ruimte met wasmachine
grote speelweides/kampeervelden
milieu vriendelijke afvalinzameling
huren van fietsen
aan fietsknooppunt 2 en 37
meerdere dagen verse broodjes en eieren!
vervoer naar station tijdens 4 daagse
1 pipowagen voor 2 personen
speelhuisjes
gezamenlijke ontspanningstuimte
pluktuintjes
in het hoogseizoen frietkraam