Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Camping De kleine Weide
Renswoude, Utrecht

Onze minicamping is een ruim, overzichtelijk kampeerterrein. Omzoomd met heggen en ingericht met 20 plaatsen voorzien van electriciteit (6 Amp.) Elke plek is voorzien van water, een stenen terras en afvoer. Achter de minicamping is 1,5 ha. 'Nieuwe Natuur' aangelegd met wandelroute. Bij aankomst op de camping wordt uw caravan door de boer op zijn plek gezet, dan heeft u daar geen omkijken meer naar. Het sanitair is verwarmd en heeft géén muntautomaten. In de wasserette kunt u gebruik maken van een wasmachine, centrifuge en droger. Onze minicamping is rolstoel toegankelijkheid en voldoet aan de I.T.S. norm. Verder is er een toilet en doucheruimte geschikt voor rolstoelgebruikers. Als de kinderen genieten, dan genieten de ouders ook. We hebben een dierenweide met onder andere kippen, schapen, konijnen en alpacas. Verder zijn er op de camping speeltoestellen en skelters voor de kleintjes. En er is een overdekte speel- en informatieruimte met tafeltennis, sjoelbak en informatiemateriaal van de omgeving. Vanaf zeven nachten kamperen krijgt u van ons een mooi én praktisch Kleine Weide aandenken. Boek dus snel uw vakantie en geniet van deze leuke actie!

 
 

De Kleine Weide is gelegen ten zuiden van het kasteeldorp Renswoude. Midden in de weilanden en ver weg van de stedelijke drukte.
Beleef het plattelandsleven, wordt wakker van de dierengeluiden, ruik de natuur en geniet van een mooie zonsondergang.

Rondom zijn er veel fiets- en wandelpaden, over ons eigen erf loopt een klompenpad die over de Grebbelinie rondom Renswoude gaat (14 km).
Renswoude ligt centraal in Nederland tussen Utrecht en Arnhem. Grotere plaatsen dichtbij zijn: Veenendaal (winkelstad), Barneveld (kippendorp) en Rhenen (Ouwehands dierenpark).

Op de Kleine Weide vertellen we u graag over verschillende trekpleisters en mooie fietsroutes. In de omgeving van De Kleine Weide liggen namelijk allemaal knooppunten waar u meer over kunnen vertellen.


Camping De kleine Weide
Biesbosserweg 19
3927 CV Renswoude
Telefoon: 033 2771400


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping De kleine Weide

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
ruim en overzichtelijk kampeerterrein
35 plaatsen voorzien van electriciteit
Elke plek is voorzien van water
géén muntautomaten
wasserette
Rolstoel toegankelijk
Speciaal voor kinderen
draadloos internet
rustig gelegen
familiecamping
stroom
campers toegestaan
Leuke speelweide
douches zonder munten