Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies



 


Camping Leijland (voorheen BijRoozen
Vorstenbosch, Noord-Brabant

Bij Roozen is een plek waar je heerlijk kunt recreëren. Ons terrein bevindt zich in Vorsenbosch, op een landelijke locatie tussen Uden en Veghel. Bij Roozen beschikt over 2 luxe en ruime groepsaccommodaties. Een daarvan is Herberg De Speld met hottub en is geschikt voor 18 personen. De Roozenstam is geschikt voor 20 personen. Het zijn beide heerlijke huizen om in te verblijven. Van alle faciliteiten voorzien en comfortabele boxspring bedden. Vakantiehuis De Knop is geschikt voor 4 personen en heeft een omheinde tuin. Een ruime vakantiewoning met landelijke uitstraling. Maar als je liever je eigen caravan, tent of camper meeneemt kan je terecht op onze camping Bij Roozen op het Veld. Vanaf deze zomervakantie is de trekkershut de Kota te huur.

 
 

Camping Bij Roozen op het Veld in Vorstenbosch is een ideale plek voor mensen die van het platteland, de natuur, gezelligheid en het echte kampeergevoel houden. De camping ligt op steenworp afstand van Uden en Veghel. De camping beschikt over 25 ruime staanplaatsen met elektra. Op het terrein bevinden zich een picknicktafel, kampvuurplaats, dartbord en een verlichte jeu de boules baan. Onze camping ligt op een landelijke locatie in het Brabantse dorpje Vorstenbosch. Het centrum van Vorstenbosch met winkels zoals een supermarkt, bakker en slager bevinden zich op slechts 5 minuten fietsen. Lekker eten of winkelen kan in omliggende dorpen zoals Uden of Veghel. Op loopafstand van de kleine camping ligt riviertje de Leijgraaf. In de directe omgeving bevinden zich mooie natuurparken. Kinderen kunnen heerlijk spelen met water en zand, hutten bouwen en in bomen klimmen of ’s avonds broodjes bakken bij het kampvuur. Ons campingterrein is overzichtelijk & omheind en bevindt zich op een veilige afstand van een rustige weg. Er is een familiedouche aanwezig met babybadje en commode. Er is een zandbak met waterpomp, glijbaan, trampoline, kabouterspeelbosje en tafeltennistafel. Daarnaast zijn er een pony’s, schapen en een konijn aanwezig op de mini-camping. Kinderen hebben de tijd van hun leven bij ons op de camping!

Ook campers zijn van harte welkom. Onze camperplaatsen zijn uiteraard voorzien van elektra. Er is een loosplaats voor afvalwater en het chemisch toilet. Tevens kan een watertank worden gevuld. Men kan gebruik maken van alle faciliteiten op de camping, zoals gratis WiFi.


Camping Leijland (voorheen BijRoozen
Scheiweg 7
5476 VV Vorstenbosch
Telefoon: 0413 - 366901


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping Leijland (voorheen BijRoozen

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)



(vul hierboven het woord in)


 





Kenmerken
25 ruime staanplaatsen met elektra
4 douches, 1 familiedouche
Gratis Wifi
4 toiletten, 2 urinoirs
supermarkt, bakker en slager in de buurt