Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Minicamping warnstee B&B
Wichmond, Gelderland

De camping in de Gelderse Achterhoek bestaat uit 30 plaatsen verdeelt over 2 velden. De plaatsen zijn 9 meter breed en zijn afgescheiden doormiddel van kleine bomen en struiken. Elke plek is voorzien van elektra. Op elke plek is een tegel onder het caravan-wiel. Zodat de caravan waterpas staat. En helemaal bijzonder is het kunstgras onder de voortent of luifel. We hebben voor 5 campers een verharde plek , dit houd in dat onder het gras roosters zitten die de druk beter verdelen en niet vast komen te zitten. Op 26 plekken zijn comfortzuilen geplaatst zodat er water en afvoer op de plek is. Onze camping heeft draadloos internet wifi .

 
 

Tijdens het hoogseizoen komt de warme bakker Besselink uit Wichmond 'smorgen op het veld om jullie te voorzien van verse broodjes en andere lekkerheden. De auto's hoeven niet meer over het veld maar kunnen via de inrit naast het huis meteen naar de parkeerplaats rijden achter de schuur. De camping ligt tegen een groenstrook. in de weilanden om de camping lopen mini pony's en Friese paarden. Deze zijn vaak drachtig en er lopen dus ook vaak veulens in de wei. Er is een landelijk uitzicht en de camping is gelegen aan een rustige weg.

De Camping grenst aan de Hengelose beek. In 2005 zijn diverse gemeenten gefuseerd Hierdoor valt Wichmond nu onder de gemeente Bronckhorst. In de Gemeente Bronckhorst ligt het plaatsje Bronkhorst, bekend als het kleinste stadje van Nederland. Bijzonder mooi met talrijke oude winkeltjes en bezienswaardigheden. Hengelo (gld) is bekend door de historische paardemarkten.
De plaats Vorden door zijn achtkastelenroute waarlangs U een mooie fietstocht kunt maken.

In de zomermaanden worden er verschillende plaatsen braderieen en zomerfeesten georganiseerd. De vvv organiseren verschillende fietstochten en leuke avonden voor de toeristen. Ook ligt Mini camping warnstee heel centraal voor diverse uitstapjes naar b.v. Monferland of Doetinchem met een grote markt en de Hanzestad die de IJsselweg lopen of het trekvogel pad dichtbij en dus makkelijk om te overnachten. Ook is het leuk als ouders of andere bekenden op de camping staan om eens een nacht op bezoek te komen.


Minicamping warnstee B&B
Lankhorsterstraat 34
7234 ST Wichmond
Telefoon: 0575-441654


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Minicamping warnstee B&B

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
30 plaatsen verdeelt over 2 velden
Elke plek is voorzien van elektra
Draadloos internet wifi
In het hoogseizoen komt de warme bakker
Mini pony's en Friese paarden