Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Camping Klein Zwisterland
Zuidwolde, Drenthe

Camping Klein Zwitserland is een kleinschalige en kindvriendelijke familie camping op de grens van Drenthe en Overijssel. Op onze camping in Drenthe voelt u zich ongetwijfeld direct thuis. Niet alleen u, maar ook uw (klein)kinderen zullen zich uitstekend kunnen vermaken op onze kindercamping. Voor kinderen is er op onze camping in Drenthe een zwembad en dat is altijd een groot succes. Vanuit de camping kunt u eenvoudig uitstapjes maken naar een groot aantal attracties en bezienswaardigheden in de hele provincie Overijssel en Drenthe. In de directe omgeving kunt u uitstekend wandelen en fietsen, maar er zijn ook verschillende dorpen en steden in de buurt die een bezoek waard zijn. Plaatsen zoals Giethoorn, Hoogeveen, Meppel en Staphort liggen op korte afstand, maar ook steden zoals Almelo, Assen en Zwolle zijn uitstekend bereikbaar vanaf onze camping.

 
 

De ideale camping voor een heerlijke vakantie!
In het voor- en naseizoen ervaart u een uitermate rustige en gemoedelijk sfeer op onze familiecamping. Heerlijk voor een “tussendoor-vakantie” in het Reestdal. Vooral het voorjaar is hier prachtig. Er zijn talloze mogelijkheden om uw vakantie in Drenthe of Overijssel op een leuke manier in te vullen.

U kunt op onze camping gebruik maken van een blokhut, trekkershut of trekkers chalet, maar ook een stacaravan huren behoort tot te mogelijkheden. Voor meer informatie over het huren van een verblijfplaats op onze camping, kunt u direct contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een huurcaravan en andere verblijfsmogelijkheden op onze camping in Drenthe. Wilt u weten of uw hond of ander huisdier op de camping welkom is en wat de kosten hiervan zijn? Ook dat vertellen wij u graag.


Camping Klein Zwisterland
De stuw 12
7921 VJ Zuidwolde
Telefoon: 0528-371433


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping Klein Zwisterland

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
Verwarmd zwembad
Nieuwe luxe comfortplaatsen
Eigen wateraansluiting
16 ampère stroomaansluiting
Echte familie camping
Waterpunten op veldjes
Schoon sanitairgebouw
Wasmachine en droger
’s Ochtends verse broodjes en een krantje
WIFI op het hele terrein