Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Camping De Hinde
Dronten, Flevoland

U bent van harte welkom op onze boerderij gelegen in Flevoland aan de rand van Dronten. Tussen Kampen en Elburg, gelegen bij het Veluwemeer en een bosrijke omgeving. Onze namen zijn René en Dora en hebben samen een werkend akkerbouwbedrijf met 34 hectare land. Naast de werkzaamheden van het akkerbouwbedrijf, gestart met een kleinschalige boerderijcamping. In het jaar 2010 hebben wij de boerderij overgenomen. Wij zijn de derde generatie die deze boerderij voortzet. Voor onze overname is de boerderij begonnen als een gemengd bedrijf, dit betekent dat dit bedrijf met akkerbouw en veehouderij samen ging. Veehouderij bestond toen uit, ongeveer 35 melkkoeien met daarbij het jongvee. Er werd voornamelijk gewerkt met Groningse blaarkoppen koeien. Onze boerderijcamping bevat 10 plaatsen waarvan 3 plaatsen voor campers en 7 plaatsen voor caravans of tenten. De plekken zijn voorzien van 6 ampère stroom en een eigen watertap-punt.

 
 

Er zijn diverse klein-dieren aanwezig. Onder andere : kippen, shetlandpony’s en konijnen. Voor de kinderen is er vertier aanwezig, zoals: skelters, zandbak en de ‘stro-stro’ speelhoek.
Er is ook een mogelijkheid om met je paard te komen kamperen, We hebben twee paardenstallen vrij om uw paard te kunnen stallen. In deze omgeving is het namelijk ook erg mooi om bosritten te kunnen maken met uw paard.
We wensen u veel kijkplezier op onze website en hopen u binnenkort te mogen ontmoeten op onze camping.
We zijn geopend op 15 maart tot 1 november.

Onze camping ligt centraal gelegen tussen verschillende toeristische steden en dorpen. Op de fiets of te voet komt u direct terecht in het Abbert- en Revebos! Een uitgestrekt natuurbos aan de rand van Flevoland en het Drontermeer. Hier vindt u een overzicht van verschillende trekpleisters uit onze regio.


Camping De Hinde
Stobbenweg 6
8251 PX Dronten
Telefoon: 0321 317 669


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping De Hinde

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
Rustig gelegen
Zeer ruime boerderijcamping
Veilige speelplek voor kinderen
Veel privacy en rust
7 kampeerplekken
GRATIS WiFi internet
Nieuwe douchegelegenheden en toiletruimtes
3 verharde camper plaatsen