Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Minicamping Klein Brabant
Valthermond, Drenthe

Wij Marc, Leonie en Lisa zijn in 2009 verhuisd vanuit Brabant naar Drenthe om onze droom waar te maken, een eigen minicamping met Bed & Breakfast. In 2013 verwelkomde wij onze eerste gasten. Klein Brabant is nog een echte kleine minicamping met maximaal zes plaatsen en een pipowagen in het mooie Valthermond in Drenthe. Onze camping bevindt zich aan de achterzijde van onze boerderij op het weiland, waar u afgeschermd door bomen en struiken geniet van de rust op het platteland. “Onze woorden voor jullie en de camping: Gastvrij, Idyllisch, Romantisch, Rustig, Comfortabel en Luxe sanitair”. Wij zijn in 2017 geopend van 15 april t/m 30 oktober. Graag ontvangen wij u dan met Brabantse gezelligheid in Drenthe!

 
 

Onze camping is gelegen in de "Drentse Monden" aan het Zuiderdiep in Valthermond en richt zich vooral op vakantiegangers en senioren die op zoek zijn naar rust en ruimte. Op de weide achter ons huis ligt Minicamping Klein Brabant met 5 kampeerplaatsen, een pipowagen en een verharde camperplaats.

U kunt zelf uw tent, caravan of camper meebrengen, maar uniek is ook onze geheel verzorgde "Pipowagen", van beddengoed tot keukengerei, die gehuurd kan worden, eventueel als Bed & Breakfast. Op het veld treft u een ruime afwasgelegenheid met warm en koud water, een groot werkblad en een koelkast die u tegen een kleine vergoeding kunt huren. Uw afval kunt u scheiden en kwijt op de daarvoor bestemde plek op de parkeerplaats.

Op onze camping geniet u enerzijds van de heerlijke ruimte en rust van Drenthe, maar ook van Brabantse gezelligheid s ’avonds rond het vuurtje. Uiteraard hebben wij voor u allerlei tips en folders voor leuke of leerzame uitstapjes of fiets- en/of wandeltochten in de omgeving.

Wil je ondanks de heerlijk ontspannen omgeving even digitaal contact met 'de buitenwereld' hebben wij tegen een kleine vergoeding een Wifi-punt 'paraat'.


Minicamping Klein Brabant
Zuiderdiep 355
7876 AT Valthermond
Telefoon: 0599-852079


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Minicamping Klein Brabant

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
rust en ruimte
5 kampeerplaatsen
nieuwe toilet- en douchegelegenheid
geheel verzorgde pipowagen
leuke fietstochten
Forelvijver van Berlage