Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Camping Rovers
Abbekerk, Noord-Brabant

De camping beschikt over vier aparte staplaatsen die zijn omgeven door fruitbomen en een plateau voor de caravan om de voortent op te zetten. Achter deze aparte plaatsen is er een groot veld, waar staplaatsen zijn gerealiseerd voor caravans. (Al deze staplaatsen hebben een eigen stroom aansluiting. Centraal is een tappunt voor water gemaakt voor gezamenlijk gebruik op zowel het grote veld als bij de vier aparte staplaatsen. Doordat de oude schommel plaats moest maken voor het sanitairgebouw, hebben we van deze gelegenheid gebruik gemaakt om een grotere speelplaats te realiseren met een klimrek, glijbaan, schommel, ringen en een schommeldisk. Samen met een wip een duikelstang en 2 verschillende wipkippen is het een leuke speeltuin geworden. Achter de camping, op de weilanden, grazen de paarden Passie en Karel en de oude pony Roosje. In het winterseizoen van 2012-2013 hebben we een recreatieruimte gecreëerd in een gezellige blokhut, en is er Wi-Fi aangelegd. Ook de afwatering op het grote veld is verbeterd door meerdere afwateringsputten zodat ook in nattere periodes de camping beter begaanbaar blijft. Ten slotte is er voor motorrijders een apart verharde parkeergelegenheid waar de motoren veilig gestald kunnen worden. Bij de verharde parkeergelegenheid is ook een grasveld waarop de tenten gezet kunnen worden.

 
 

U komt niet alleen voor de camping maar zeker ook voor de omgeving. Als u in de omliggende omgeving rondrijdt zult u verbaasd zijn van de verschillen tussen oud en nieuw land. Het landschap (dat) bestaat uit vele weilanden (kadetjesland), vaarten en sloten die uitermate geschikt zijn om met een boot of kano doorheen te varen. Ook vindt u de voor Noord-Holland karakteristieke stolpboerderijen, statige herenhuizen en molens. Het lintdorpje Twisk, dat al sinds 1245 op de kaart van Nederland voorkomt, kent zelfs één van de hoogste concentraties van de stolpboerderijen in Nederland.

In cafe restaurant 't Nieuwe Bonte paard kunt u voor een klein bedrag een gezonde en smakelijke "daghap " eten of om mee naar de camping nemen wanneer u geen inspiratie heeft om te koken.
Het Nieuwe Bonte paard heeft ook een snackbar voor een patatje of een ijsje.

Naast het café is het Regthuys gevestigd, in het weekend is het geopend en kunt u kijken waar in vervlogen tijden recht werd gesproken. Abbekerk heeft ook een heerlijk openlucht zwembad en Spar Supermarkt en dit is allemaal op loopafstand te bereiken.


Camping Rovers
Zuideinde 65
1657 EE Abbekerk
Telefoon: 0229 - 58 15 51


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping Rovers

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
sanitairgebouw
op de weilanden grazen de paarden
meerdere afwateringsputten
apart verharde parkeergelegenheid
recreatieruimte voor ontspanning