Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Camping t Hofland
Chaam, Noord-Brabant

Te midden van de mooie Brabantse landerijen ligt op steenworp afstand van Chaam onze minicamping 't Hofland. Een kleine charmante camping op een historisch stukje Chaam waar u van rust en natuur kunt genieten. Op de royale plekken komt u volop in de Brabantse sfeer. Wij hebben een compleet nieuw sanitairgebouw gerealiseerd dat voldoet aan de huidige eisen. Onze camping is gelegen aan het fietsknooppunten- en wandelknooppunten netwerk De Baronie en de natuurhistorische wandeling Chaam. Wij wensen onze gasten een zeer aangenaam verblijf op onze minicamping 't Hofland.

 
 

Het nieuwe sanitairgebouw ligt centraal op het terrein. Er zijn aparte ruimtes voor de dames en de heren. Er zijn 3 toiletten en 2 douches voor de dames. Voor de heren zijn er 2 toiletten, 1 urinoir en 2 douches. Aan de voorzijde van het sanitairgebouw vindt u het informatiebord.
Tevens is er een uitstortmogelijkheid voor het chemisch toilet aan de achterzijde van het gebouw. Er zijn 2 afwasplaatsen.

Voorzieningen

Aan het begin van de camping vindt u de receptie in het woonhuis. Hier kunt u iedere dag terecht voor een vers eitje van onze scharrelkippen. Deze kippen huizen samen met de konijnen en de geitjes in de dierenweide.
Voor aan de straat is de parkeerplaats waar u tijdens uw verblijf uw auto zet. Tevens treft u hier de vuilcontainers aan waar u uw afval gescheiden kunt deponeren. Wij scheiden glas,plastic papier en restafval.. Uw electrische fiets kunt u opladen achter het sanitairgebouw.
Voor de kleintjes is er een speeltuintje met zandbak.Camping t Hofland
Kerkdreef 2
4861 PW Chaam
Telefoon: 0637311093


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping t Hofland

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
nieuwe sanitairgebouw
aparte ruimtes voor de dames en heren
alle plaatsen voorzien van stroom
watertappunt op het kampeerveld
Wifi beschikbaar
25 plaatsen van minimaal 120m2
Gelegen aan fietsknooppunten
Mooie wandelroutes
Dichtbij bos en dorp
Golfbanen in de directe omgeving