Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Strand 49
Sint Maartensbrug, Noord-Holland

Houdt u van kamperen, maar dan wel met alle gemakken van thuis? Reserveer dan één van onze comfortplaatsen. Bij Strand49 in Noord-Holland kunt u kamperen in stijl. Onze standplaatsen zijn zeer ruim (120m²) en hebben privé-sanitair op de eigen kampeerplek. Bij aankomst rijdt u direct naar uw gereserveerde plaats. Geen wachtrij bij de receptie. U bent gedurende uw vakantie altijd welkom in de receptie. De kampeerplaatsen zijn autovrij. U parkeert uw auto na het uitladen op de parkeerstrook nabij de kampeerplek. Het duinlandschap rondom de velden zorgt voor een optimale beschutting en geeft volop privacy op uw kampeerplek. Wifi is uiteraard kosteloos.

 
 

Bij Strand49 in Noord-Holland kunt u kamperen in stijl alsmede in een natuurlijke omgeving. Onze standplaatsen zijn zeer ruim (120m²). Elke kampeerplaats is voorzien van privé sanitair. De strandcamping is kleinschalig opgezet waardoor wij een persoonlijke benadering garanderen.
Deze luxe camping grenst aan de duinen en de mooie kust van Sint Maartenszee. Op de fiets bereikt u het strand en de zee in slechts 10 minuten. Als één van de weinige kustcampings in Nederland beschikken wij over zowel een „super charger“ en een oplaadpunt voor elektrische auto’s.
Het strand van Sint Maartenszee staat bekend om haar brede zandstrand, familiezandstrand met blauwe vlag. U vindt er 2 gezellige strandpaviljoens waar u heerlijk kunt eten. Op het strand is een reddingsbrigade gevestigd. Honden zijn het gehele jaar aangelijnd welkom op het strand en mogen na 19.00 uur los lopen. Het strand is voor minder valide per auto bereikbaar en u kunt dan gratis parkeren aan het strand.


Strand 49
Ruigeweg 49
1752 HC Sint Maartensbrug
Telefoon: 0224 - 228 125


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Strand 49

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
kamperen in stijl
zeer ruim (120m²)
privé-sanitair
Verwarmde privé badkamer met douche, toilet en wa
16 ampère stroom
Televisie aansluiting
Buitenkraan met afvoer
Gratis Wifi