Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Camping A-Hoeve
Luddeweer, Groningen

Onze minicamping is van allerlei gemakken voorzien. De plaatsen zijn ruim en alle voorzien van elektra die door ruim 160 zonnepanelen wordt opgewekt. We streven naar een energieneutrale camping waarbij het recreatieve comfort bovenaan blijft staan. Zo is ook wifi beschikbaar. Kijkt u liever naar het prachtige uitzicht of zit u liever in de beschutting van bomen en in de privacy achter onze boerderij van het Oldambtster type? We hebben plaatsen voor elk wat wils.

 
 

Onze gasten komen graag in onze sanitaire ruimte: deze is schoon en beschikt over een heren- en damesafdeling, die elk is ingericht met 2 douches, 2 toiletten en wastafels. De douches zijn weldadig. Je staat lekker onder de douche zonder muntenautomaat die de warme straal plotseling kan onderbreken. Wel vragen we je het water zoveel mogelijk te besparen. Ook de gang naar het toilet is comfortabel. Deze is voorzien van toiletpapier, handdoekjes en zeep. Bij een lagere bezetting wordt een afdeling gesloten. De beide wasbakken van de afwasgelegenheid beschikken snel over heet water. Voor het wassen met onze wasmachine, vragen we een kleine bijdrage.

Het afvalwater dat vrijkomt wordt gezuiverd door Gele Lis en Lisdodde. Het gezuiverde water wordt vervolgens ingezet als spoelwater voor de toiletten, waardoor per jaar veel drinkwater wordt bespaard. Ook kinderen kunnen zich uitleven, waardoor u echt op vakantie bent! Er zijn speelmogelijkheden als skelters waarvan 1 met huifkar en trampoline (in onze voortuin).

Beschikt u niet over een caravan of tent, huur dan een vouwwagen of luxe Kip- caravan. Zoekt u eens een spannend alternatief? Huur dan onze sfeervol ingerichte Ger (=Yurt) of pipowagen, zie onze mogelijkheden. Ook zijn fietsen te huur op dagbasis. Wilt u eens een elektrische fiets uitproberen? Geeft u dit dan tijdig bij ons aan, dan nemen we contact op met de fietsenzaak uit de stad Groningen.


Camping A-Hoeve
Luddeweersterweg 8
9724 PB Luddeweer
Telefoon: 06-40 25 73 33


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping A-Hoeve

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
schone sanitaire ruimte
heerlijke douches zonder muntjes
workshops en diverse activiteiten
schone lucht
wifi gratis
rustig gelegen
mooi ruim uitzicht
ruime plaatsen
energieneutraal
natuurlijke zuivering met Lisdodde
15 fietskilometers van de Grote Markt
veel zonuren