Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Camping De Nachtegaal
Hengelo, Gelderland

Midden in het traditionele coulissenlandschap van de Achterhoek, waar velden van elkaar gescheiden zijn door Gelderse hagen en singels, bevindt zich op het terrein aan de Lankhorsterstraat 21 te Hengelo (Gld) is al meer dan 15 jaar een kleine groene camping. De kracht van de camping zit in de combinatie van rust en natuur, en de gemoedelijke sfeer en allerlei mogelijkheden. Er zijn 20 ruime staanplaatsen, onderling gescheiden door een groene beukenhaag. Verder is er een gezellig klein trekkersveld. De camping is uiterst rustig gelegen op ruim 300 m van de doorgaande weg. Het mooie terrein ademt rust en stilte. Het is fraai ingericht met een fijne uitloop naar het bos. ‘s Nachts is het hier echt stil en donker. De toegang tot het kampeerterrein is geheel verhard. Bij de entree is een ruim en verhard parkeerterrein.

 
 

Door de indeling van de vaste kampeerplaatsen heeft iedere kampeerder een ruime privéplaats voor caravan of familietent. Naast deze vaste kampeerplaatsen zijn er nog twee ruime kampeervelden. Alle velden zijn omheind met mooi aangelegde singels met bloeiende en groene struiken, die voor de nodige schaduw zorgen.

Camping de Nachtegaal beschikt over goed verzorgde sanitaire voorzieningen. Er zijn aparte heren- en dames toiletten, douches en wascabines, voorzien van warm en koud stromend water.
Er is een wasruimte met een wasmachine, droger en centrifuge. Buiten is een overkapte ruimte voor de afwas. De camping wordt ecologisch en duurzaam beheerd, met verantwoorde afvalscheiding, ecologische schoonmaakmiddelen en hergebruik van materialen. De camping is open van begin april tot eind oktober. U kunt via de reservering pagina uw reservering opgeven. Wij zullen na ontvangst van dit formulier zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Er is wifi!

Telefonisch reserveren of vragen om informatie kan ook.
Camping De Nachtegaal
Lankhorsterstraat 21
7255 LC Hengelo
Telefoon: 06-23736014 of 0575-523671


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping De Nachtegaal

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
WiFi op de camping
goed verzorgde sanitaire voorzieningen
toiletten, douches en wascabines
wasruimte met een wasmachine, droger en centrifuge
ruime privéplaats voor caravan of familietent