Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Diekshoes
Winterswijk, Gelderland

Ons kampeergedeelte bestaat uit 2 velden, met aangrenzend een speelterrein voor kinderen. Deze velden zijn omzoomd door houtwallen, waardoor er zowel schaduwplekken als zonnige plekken zijn. We bieden zeer grote, zelf uit te kiezen plekken, overal is stroom te verkrijgen. Het kampeerveld is autovrij. Groot schaduwrijk parkeerterrein. Bij vertoning van SVR donateurskaart is er korting voor SVR leden. Wifi aanwezig. Elektra punten voor het opladen van elektrische fietsen. Er zijn 15 plekken beschikbaar, een aantal plekken zijn mogelijk in gebruik als seizoensplaatsen. Seizoenplaatsen worden alleen vergeven na een persoonlijke kennismaking.

 
 

Het Duitse bos is op loopafstand, aan de overkant ligt
het Nonnenven, een uniek natuurgebied met een unieke flora en fauna. Dichtbij is ook het Wooldse
Veen, met onlangs aangelegd voetpad. In de directe omgeving zijn vele schitterende wandel- en fietspaden, waaronder o.a. het Noaberpad, Scholtenpad, Komiezenpad en Flamingopad. Inmiddels is er een uitgebreid fiets-knooppuntennetwerk gerealiseerd. Ook in Duitsland wordt hieraan gewerkt.

Zwemmogelijkheden: openluchtbad in Winterswijk; het Hilgelo, een mooie recreatieplas ten noorden van Winterswijk. Tropische zwembaden zijn o.a. te vinden in Haaksbergen en Bocholt ("Bahia" met uitgebreid saunacomplex).Tennissen kan in Burlo (Duitsland, 2 km) en bij de Italiaanse meren in Kotten. Meerdere vismogelijkheden in de buurt. In de directe omgeving zijn tevens: maislabyrinth, imkerij, parachutespringen, skatebaan, kaasboerderij, speelgelegenheden voor kinderen, buiten en binnen. Een aantal eetgelegenheden vindt u net over de grens in Oeding en Burlo, Brinkheurne, Kotten en Winterswijk.

Diekshoes oor de kinderen is het veilig en rustig spelen op ons grote terrein. Aanwezig: schommels, ringen, klimrek, zandbak, houten speelhuisje en speelheuvel. Ook zijn er een paar grote skelters, een step en een aantal bolderwagens voor algemeen gebruik. Op het camping-
veld is er een grote vuurkorf waar een kampvuur kan worden gemaakt. De woonwagens en vakantiehuizen hebben allen een eigen vuurkorf.


Diekshoes
Burloseweg 23
7107 AP Winterswijk
Telefoon: 0543-563766


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Diekshoes

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
15 plaatsen
3 douches, 3 wc's, 3 wastafels
aankleedtafel voor baby's
wasmachine en droger
campingbibliotheek
wandelroutes en fietsroutes