Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Boerderijcamping Anemoon
De Koog (Texel), Noord-Holland

Wij zijn Piet en Ingrid Uitgeest. In 1996 zijn we gestart met camping Anemoon. Het kampeerterrein ligt achter onze bollenvelden en heeft een aparte toegang. Anemoon is ruim en natuurlijk opgezet. Rondom de camping is een gevarieerde beplanting aangebracht die niet alleen voor beschutting zorgt, maar ook talloze vogels aantrekt. De ligging van onze camping is gunstig: het centrum van De Koog is dichtbij en ook het uitgestrekte Noordzeestrand bevindt zich op slechts enkele minuten rijden. De afstanden zijn ook op de fiets uitstekend te doen en zelfs lopend is het een plezierige wandeling. Op de hele camping is draadloos internet beschikbaar en gedurende het hele seizoen kunt u gebruikmaken van onze broodjesservice.

 
 

Glamping op Texel! De camping heeft elf ruime tent- of caravanplaatsen met 6 Ampre stroom. In onze voormalige bloemenpluktuin staan sinds 2012 drie robuuste, volledig ingerichte Jutterstenten, bestemd voor vier personen. Hier kunt u luxe kamperen; volop genieten van de vrijheid van het buitenleven, maar met het comfort van een vakantiehuisje! De Jutterstenten hebben uitstekende bedden en u slaapt er onder echt Texelse schapenwollen dekbedden. Bovendien heeft u naast de tent uw eigen priv├ętoilet.

In het voor- en naseizoen is het ook mogelijk de tenten te huren voor losse nachten. Desgewenst verzorgen wij voor u een heerlijk ontbijt.


Boerderijcamping Anemoon
Maaikeduinweg 10
1796 MN De Koog (Texel)
Telefoon: 0222-327220


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Boerderijcamping Anemoon

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
Centraal gelegen
Dichtbij bos, strand en duinen
elk ruime, beschutte campingplaatsen
autovrije velden
electra
fietsenstalling