Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Camping Pasveer
Loenga (bij Sneek), Friesland

Op loopafstand van het centrum van de Friese elfstedenstad Sneek ligt Camping Pasveer. De camping ligt aan open vaarwater en heeft een aanleghaven. Via een directe verbinding kun je naar het Sneekermeer varen of de Middelsee-vaarroute door het midden van Friesland nemen. Een camping naast een fraaie karakteristieke kop-hals-romp boerderij, aan het randje van een gezellige Friese stad en tegelijkertijd midden in prachtig watersportgebied! Hier recreëert u in èn uit de stad! Zoekt u de gezelligheid van een stad, gecombineerd met de typische sfeer van het platteland? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

 
 

Gezelligheid, ontspanning, gastvrijheid en volop vakantiegevoel op en rond het water, maar tegelijkertijd op het platteland en dichtbij de stad. Dat zijn de ingrediënten voor een gezellige vakantie aan de rand van Sneek, in het hart van waterrijk Zuidwest Friesland. Op de camping bieden we volop keuze uit 75 ruime comfortabele kampeerplaatsen, maar er zijn ook kleurrijke blokhutten te huur en speciale verharde plekken voor zware campers op doorreis. Speciaal voor tentkampeerders staan er verspreid over de camping picknicktafels. En voor de zogenaamde trekkers (zoals fietsers, wandelaars of kanoërs) hebben we speciale plekjes op het trekkersveld waar men in de morgen nog even lekker onder de bomen genieten om vervolgens weer fris op pad te gaan. Er is keuze genoeg en altijd wel een plekje waar u zich thuis zult voelen. We zullen altijd ons uiterste best doen om u die plaats te geven waar u zich het prettigst voelt.

De camping ligt bij een Friese kop-hals-romp boerderij die nog in gebruik is. En voor kinderen zijn er 2 lieve pony's om te knuffelen.
De camping ligt aan het water, aan de Middelsee-vaarroute. In dit water kan men ook heerlijk zwemmen.
In de aanleghaven liggen ook 2 mooie elektrosloepen die te huur zijn. En wil je eens met een groep zeilen op het Sneekermeer, dan is er een prachtige ouderwetse Friese zeilpraam met schipper te huur.


Camping Pasveer
Pasfeardyk 6
8631 SK Loenga (bij Sneek)
Telefoon: 0515 - 41 39 77


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping Pasveer

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
netjes douche gebouw
ligging aan doorgaande vaarroute
kano verhuur
aan rand van Sneek; centrum op 1,5 km
verhuur van elektrosloepen
verhuur van Friese zeilpraam inclusief Schipper
verhuur SUP boards
kleinschalig - naast boerderij
2 knuffel pony's voor kinderen aanwezig
Gratis Wifi
campers toegestaan (verharde plaatsen voor tekkers