Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Camping De Appelhof
Midlaren, Drenthe

In het centrum van Midlaren ligt onze camping. Aan de Brink en tegenover restaurant De Gasterie. De afstand naar het centrum van Zuidlaren is plm. 1,5 km. In 1981 ontvingen wij onze eerste gasten. Sindsdien is er veel veranderd. De Appelhof is nu een ruim opgezette camping met ruime plaatsen. Alle plaatsen hebben een elektrische aansluiting van 6 amp. Het sanitair is in 2002 totaal vernieuwd. Alle plaatsen hebben kunstgras onder de voortent. Er zijn 4 toiletten, 2 douches en 2 wascabines. Een keukenblok binnen met wasmachine en centrifuge en een keukenblok buiten. De camping heeft een eigen parkeerplaats, zodat het veld vrij blijft van auto's.Voor de kinderen is er een zandbak, schommel, ringen, skelter Al met al biedt het geheel u veel ruimte en rust.

 
 

De camping ligt op de Hondsrug tussen de beekdalen van de Drentsche A en de Hunze vlakbij het Zuidlaardermeer. Zuidlaren, het dorp van Berend Botje is erg gezellig met veel leuke winkels en veel gelegenheden. De omgeving is zeer afwisselend: bos, heide, natuurgebieden b.v de oostpolder (vogelaars), 2 km Paterswoldsemeer 8 km. De hunebedden achter de camping.

Ideaal voor fietsers, wandelaars en natuur liefhebbers.

De Appelhof is gelegen in een schitterend landelijk gebied met mooie fiets- en wandelroutes door bos en heide. Het Pieterpad en Drenthepad liggen op 100 meter afstand! Natuurlijk is een van uw eerste tochten een bezoek aan het hunebed200 meter achter de
camping. Zuidlaren heeft een gezellige uitgebreide kern met veel winkels en supermarkten. Afstand Groningen en Assen zyn17 km.Tevens hebben wij op andere camping jaarplaatsen te huur voor een stacaravan of chalet. 350 meter groot.


Camping De Appelhof
Esweg 50
9475 TM Midlaren
Telefoon: 050 - 40 92 969


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Camping De Appelhof

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
ruim opgezette camping
ruime plaatsen
6 amp. stroom
sanitair totaal vernieuwd in 2002
4 toiletten, 2 douches en 2 wascabines
gratis wifi
20
skelter schommel ringen
ook jaarplaats op andere camping.staca
bos Zuidlaardermeer