Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


SVR Camping t Dekske
Wintelre, Noord-Brabant

Onze camping biedt zeer ruime plaatsen. De camping is ingedeeld in 4 veldjes waarop u met uw caravan, tent of camper kunt staan. Op elk veldje is elektriciteit en water aanwezig. Er is voldoende beschutting. We hebben 2 veldjes van 4 plaatsen, 1 veld van 9 plaatsen en 1 familieveld va 13 plaatsen. De 2 kleinere veldjes grenzen aan de achterkant aan een "semi-verhard" terrein, speciaal voor campers in wat nattere periodes. Daardoor krijgen de 2 kleinere veldjes een ietwat opener structuur.

 
 

Onze gasten komen voor de natuur en houden van rust; daarom hebben we een ruime, met klinkers verharde parkeerplaats aangelegd, zodat de auto niet direct op uw plaats staat. Het parkeerveld is omgeven door een wal.

De gasten houden van een groene grasmat. Vandaar dat u bij ons geen plastic onder uw voortent kunt leggen. Alleen bij lang verblijf, en in overleg met de beheerder kan hiervan worden afgeweken. Op het familieveld en enkele andere plaatsen liggen tegels, waar de voortent overheen wordt geplaatst.

We hebben 2 overdekte fietstallingen, waar onze gasten de fietsen droog en beschut kunnen stallen, maar vol is vol. Voor de sportievelingen onder ons hebben we een tafeltennistafel.


Op het midden van het familieveld staan enkele speeltoestellen, waar kleine kinderen zich kunnen uitleven onder het toeziend oog van de (groot)-ouders vanaf de campingplaats.Onze camping ligt aan het einde van een verharde weg in het hart van de Brabantse Kempen. Een gebied dat bekend staat om zijn talloze vennen, prachtige heidevelden, kleine riviertjes, schitterende bossen en pittoreske dorpjes, zoals Eersel en Oirschot. Kortom: een ideale omgeving om al wandelend, fietsend of met een huifkar te verkennen en eens lekker tot rust te komen. Bekend is het fietsknooppunten netwerk met een lengte van 354km. Nieuw is een wandel knooppuntennetwerk van 180 km (een primeur voor Nederland!), nabij onze camping gelegen


SVR Camping t Dekske
't Dekske 1
5513 PB Wintelre
Telefoon: 040 205 2612


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar SVR Camping t Dekske

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
zeer ruime plaatsen
2 veldjes van 4 plaatsen
1 veld van 9 plaatsen
1 familieveld va 13 plaatsen
2 kleinere veldjes
prachtige heidevelden
kleine riviertjes
schitterende bossen
pittoreske dorpjes