Zoeken provincies aanmelden camping contact
 
Campings per Provincie
 
Drenthe
Flevoland
Friesland
Gelderland
Groningen
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel
Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Alle provincies 


Minicamping In het Veen
Odoornerveen, Drenthe

Camping in 't Veen is een rustige natuurcamping, aangesloten bij de Vekabo en ANWB-mini-campings. De camping ligt centraal ten opzichte van veel aantrekkelijke attracties. Op het terrein van zo'n halve hectare groot zijn de circa 12 kampeerplaatsen (zie plattegrond) door afwisselend groen van elkaar gescheiden. Zo heeft elke stek een eigen karakter gekregen met voldoende privacy, heerlijk in de zon, lekker in de schaduw en uit de wind.

 
 

Elke plaats kan worden voorzien van electriciteit.
Douches, sanitair en andere gemakken liggen tussen de 10 en 80 meter loopafstand.De schone en warme douches werken zonder munten en vrij te gebruiken.
Auto's dienen in principe op de centrale parkeerplaatsen gestald te worden. In onze ruime schuur is voldoende ruimte om de meegebrachte fietsen onder dak te brengen.

Honden zijn aangelijnd toegestaan, mits ze geen overlast veroorzaken. Zelf hebben wij meestal onze kippen vrij rondlopen.
Voor kinderen is er volop te spelen , bijvoorbeeld de trampoline, de pipowagen, een paar skelters, de zandbak en het glijbaantje. Daarnaast kunnen ze schommelen en tafeltennissen. Verder hebben we een kano in de verhuur en is er de mogelijkheid om onze roeiboot te lenen. In de gezellige kantine is gelegenheid tot lezen, telefoneren of een spelletje te spelen. Hier is ook een informatiehoek met folders over de vele, heel diverse recreatiemogelijkheden in de omgeving.

Wij hebben ook een volledig ingerichte toercaravan, eventueel met voortent in de verhuur.

Camping In 't Veen ligt aan het Oranjekanaal, bekend om het prima viswater.
In overleg staat onze roeiboot tot uw beschikking. Wij hebben ook enkele kano's te huur.
Tegenover de camping op zo'n 1,5 km liggen de bossen van Odoorn met een groot, vrij toegankelijk schapenpark. Heel dichtbij ligt ook 'De Kibbelkoele', een in de bossen gelegen meertje met prachtig zandstrand en schoon zwemwater. In de nabije omgeving zijn verschillende aantrekkelijke openluchtzwembaden. Op 2 km afstand ligt Schoonoord waar de dagelijkse boodschappen kunnen worden gedaan.

Het openluchtmuseum'Ellert en Brammert' ligt op 20 minuten fietsafstand van de camping. In de nabije omgeving zijn allerlei wandel en fietsroutes uitgezet. De camping ligt aan de Ellertsveldroute en is ook het startpunt van de zogenaamde 'knapzakroute'. Het Pieterpad loopt via de bossen van Schoonoord, zo'n 4 km van de camping. Veelal halen wij wandelaars op voor een overnachting.
Op 45 minuten fietsafstand (20 autominuten) ligt Emmen, met zijn ruim opgezette winkelstraten en het alom bekende Noorder Dierenpark.


Minicamping In het Veen
Zuidzijde 28
7874 TE Odoornerveen
Telefoon: 0591 - 382242


Wilt u meer weten over deze camping
of wilt u deze camping boeken?

Stuur een bericht naar Minicamping In het Veen

Uw naam:

Telefoonnummer:

E-mail:

Bericht:


Om spam te voorkomen moet u onderstaande
tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)(vul hierboven het woord in)


 

Kenmerken
voorzien van electriciteit
schone en warme douches
douches zonder munten
centrale parkeerplaatsen
honden zijn aangelijnd toegestaan
voor kinderen is er volop te spelen